Νίκη Βόλου: Τα εισιτήρια με Μακεδονικό

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση κόντρα στο Μακεδονικό στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Superleague 2, την Κυριακή 26 Μαρτίου, στις 14:45.
𝚻𝚰𝚳𝚬𝚺 𝚬𝚰𝚺𝚰𝚻𝚮𝚸𝚰𝛀𝚴 𝚨𝚪𝛀𝚴𝚨
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ
Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ
Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ
Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.
𝚨𝚪𝚶𝚸𝚨 𝚬𝚰𝚺𝚰𝚻𝚮𝚸𝚰𝛀𝚴
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες του Σταδίου από την πρώτη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική καθοδήγηση των ανθρώπων της ομάδας μας.
Σημειώνεται πως οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείς 2022-2023.
Σημειώνεται πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις