«Πρόκληση και ασέβεια ο αποκλεισμός Άρη-Βόλου»

Επίθεση στην ΕΠΟ και στον Στιβ Μπένετ εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω επιστολής του που δημοσιεύτηκε από τη Super League.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας χαρακτηρίζει πρόκληση και ασέβεια τον αποκλεισμό του Άρη και του Βόλου από την συνάντηση με τον αρχιδιαιτητή.

Αναλυτικά η επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Κύριοι,

Για μια ακόμα φορά προκαλείτε τη φίλαθλη κοινή γνώμη αλλά και το συνεταιρισμό μας.

Στις 20 Μαρτίου καλέσατε τις έξι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, σε κοινή σύσκεψη με τον κ. Μπένετ.

Στην συνέχεια αποκλείσατε την ΠΑΕ Άρης κα την ΠΑΕ Βόλος δείχνοντας ασέβεια προς τα μέλη μας και τον συνεταιρισμό της Super League ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύετε την απόσταση που έχετε από το πραγματικό ποδόσφαιρο αφού αποκλείετε τις συγκεκριμένες ομάδες οι οποίες όχι μόνον θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στην έκβαση του Πρωταθλήματος αλλά διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά!

Πέραν της απαράδεκτης συμπεριφοράς σας, τονίζουμε και πάλι ότι είναι κοινή απόφαση των ομάδων μας για να διαιτητεύσουν τα πλέι οφ ελίτ ξένοι διαιτητές και τοπ διαιτητές από τα έξι μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ταυτόχρονα σας επαναλαμβάνουμε ότι απαιτούμε να δώσετε μεγάλη προσοχή και στα παιχνίδια των πλέι άουτ. Και τα παιχνίδια μεγάλης σημασίας θα πρέπει να τα διαιτητεύουν επίσης ξένοι διαιτητές εγνωσμένης αξίας.

Τέλος, σας καλούμε με αφορμή τη συνάντηση της Δευτέρας, στην οποία προφανέστατα οφείλετε να καλέσετε τις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ Βόλος, να προετοιμάσετε και να μας παραδώσετε όλα τα στοιχεία για τις μέχρι τώρα προσπάθειες της ΚΕΔ/ΕΠΟ να φέρει στο Πρωτάθλημα μας ελίτ διαιτητές και τοπ διαιτητές από τα μεγάλα Πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Διαφορετικά απλώς θα επιβεβαιώσετε την ανικανότητα, το δόλο ή το συνδυασμό και των δυο από τους υπευθύνους για τη διαιτησία στο Πρωτάθλημά μας.

Σας καλούμε για ακόμα μια φορά, να αντιληφθείτε την κρισιμότητα των στιγμών και να μην επαναληφθούν φαινόμενα που προκαλούν βία και αλλοίωση της διοργάνωσης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις