Και του χρόνου στη Football League o Αγροτικός Αστέρας

Την παραμονή του στη Β’ Εθνική πανηγύρισε τη Δευτέρα (16/5) ο Αγροτικός Αστέρας, καθώς επικράτησε 2-1 της Καλλιθέας σε εντός έδρας αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική.

Σε συνδυασμό με την ήττα του Πανελευσινιακού στο Μενίδι, η ομάδα του Ευόσμου εξασφάλισε τη σωτηρία, δεδομένου ότι υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία.

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους παίκτες του Κώστα Γεωργιάδη, αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Τσεκρέζι έχασε την μπάλα, έπειτα από κόρνερ του Βελλίνη και ο Κώστας Μπάρμπας με προβολή άνοιξε το σκορ, προτού ο Παύλος Καθάριος σημαδέψει δοκάρι με σουτ στο 11ο λεπτό.

Έκτοτε, η Καλλιθέα κέρδισε κάποια μέτρα, απείλησε με σουτ του Τζέιμς Σταμόπουλου (32’) και ατομική προσπάθεια του Τσίπρα (38’), ενώ ο Αγροτικός Αστέρας αποδυναμώθηκε από τον τραυματισμό του Τσεμπερίδη.

Ο Λουκάς Καραδήμος έκανε πιο επιθετικογενή την ομάδα του αντικαθιστώντας τον Τσίπρα με τον Αλέξανδρο Σμυρλή, ωστόσο οι δύο κίτρινες του Νταμιάνο Γκίνι μέσα σε 7 λεπτά (σ.σ. επέστρεψε από τιμωρία αλλά στο 60’ αποχώρησε για τον ίδιο λόγο), έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Το επόμενο εικοσάλεπτο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, δεδομένου ότι οι αλλαγές φρέναραν ακόμα περισσότερο τον ρυθμό του αγώνα, όμως δύο εξ αυτών, οι Παναγιώτης Συμελίδης και Κλάρενς Μπιτάνγκ, συνεργάστηκαν στο 82’ και ο Καμερουνέζος διπλασίασε το προβάδισμα των «Σταχυοφόρων».

Θετικό ήταν το πρόσημο για την Καλλιθέα στο φινάλε, αφού ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (88’), στη μόλις δεύτερη επίσημη συμμετοχή του, ο Σάββας Ηλιάδης μείωσε με σουτ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης). Βοηθοί: Δημητριάδης (Θράκης), Βασιλόπουλος (Έβρου)

Κίτρινες: 30’ Θεοδωρίδης, 45’ Καθάριος, 76’ Συμελίδης – 53’, 60’ Γκίνι

Κόκκινες: 60’ Γκίνι

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακουμής, Βαφέας, Βελλίνης, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρίδης (69’ Συμελίδης), Καθάριος, (73’ Μπιτάνγκ) Καραμπάς, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Σκλιοπίδης, Τσεμπερίδης (37’ Καπίας).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Τσεκρέζι, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Νόνης (87’ Ηλιάδης), Τσώνης, Κατσικογιάννης, Τσίπρας (58’ Σμυρλής), Γκίνι, Σταύρου, Φράγκος, Ντουρμισάι (62’ Τεγούσης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις