Γκολ και ΝΙΚΗ με Μακεδονικό (pregame)

Τον Μακεδονικό αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου στην αυλαία του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, της SL2. Οι κυανόλευκοι φιλοξενούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ομάδα της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 26 Μαρτίου, στις 14:45, θέλοντας να πετύχουν την πρώτη τους νίκη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος καθώς μέχρι τώρα μετρούν μία ήττα και μία ισοπαλία χωρίς να έχουν καταφέρει να πετύχουν τέρμα.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους δύο διεθνείς με την Ισημερινή Γουινέα, Μιράντα και Σιαφά, όμως στην αποστολή συμμετέχει μετά από καιρό ο Σάββας Τοπαλίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Στην αποστολή επιστρέφει, επίσης, ο Χρήστος Τζιώρας που έμεινε προληπτικά εκτός της αποστολής με τον Παναθηναϊκό λόγω τραβήγματος στους προσαγωγούς.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Αναστασίου, Λογαράς, Δεληζήσης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Μέτσε, Κριμιτζάς, Τσουκαλάς, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Ολαϊζόλα, Κρητικός, Τζιώρας, Ροχάνο

Μελτζανίδης ο ρέφερι της αναμέτρησης

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Μελτζανίδης από την Ένωση Ημαθίας. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Δημήτρης Φίλος (Βοιωτίας) και Δαυίδ Πριονάς (Εύβοια). Τέταρτη θα είναι η κα. Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την Ένωση Λάρισας. Ο Γρηγόρης Λέφας από την Πιερία ορίστηκε ως παρατηρητής διαιτησίας.

Ο κ. Μελτζανίδης έχει διευθύνει τέσσερα παιχνίδια της SL2 τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ανάμεσά τους το Νίκη – ΠΑΟΚ 2-0 και το Πανσερραϊκός – Ηρακλής 0-2. Τη σεζόν 2021-22 ο Ημαθιώτης ρέφερι σφύριξε δύο αγώνες της Νίκης. Ο ένας για τον θεσμό του Κυπέλλου με τη Νίκη να κερδίζει τον Εργοτέλη 2-0 στη Νεάπολη και ο άλλος για το πρωτάθλημα, με τη βολιώτικη ομάδα να επικρατεί του Α.Ο. Τρίκαλα με 3-0.

Τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ
Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ
Θύρα Επισήμων: 25 ευρώ
Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.
𝚨𝚪𝚶𝚸𝚨 𝚬𝚰𝚺𝚰𝚻𝚮𝚸𝚰𝛀𝚴
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες του Σταδίου από την πρώτη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική καθοδήγηση των ανθρώπων της ομάδας μας.
Σημειώνεται πως οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείς 2022-2023.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις