Δουλεύει εντατικά ο Βόλος ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ

O Βόλος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και να παρουσιαστεί πιο δυνατό στη συνέχεια των πλέι οφ, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 2 Απριλίου.
Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά, πως από τη στιγμή που στα πλέι οφ ο Βόλος καλείται να αντιμετωπίσει όλες τις “μεγάλες” ομάδες του πρωταθλήματος, τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος τους.
Τα δύο παιχνίδια με τον Άρη, στην 5η αγωνιστική στο Πανθεσσαλικό και την 10η αγωνιστική στο “Κλ. Βικελίδης” ενδεχομένως να κρίνουν πολλά, όσον αφορά τη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Θα είναι σημαντικό για τον Βόλο να κερδίσει το πρώτο ματς εντός έδρας και να βάλει πίεση στον Άρη, στην περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς δεν καταφέρουν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα με τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα.
Στον Βόλο προβληματίζονται, πάντως, από το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος μέσα στο 2023, χάνοντας όλα τα ματς. Πάντως, τόσο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την κανονική περίοδο, όσο και με τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς των πλέι οφ, οι “κυανέρυθροι” είχαν καλύτερη εικόνα, όσον αφορά την ανασταλτική τους λειτουργία.
Όσον αφορά την προετοιμασία των “κυανέρυρθων”, αυτή συνεχίζεται κανονικά με τον Κώστα Μπράτσο να δουλεύει με τους παίκτες πάνω σε θέματα τακτικής. Ο Βολιώτης τεχνικός περιμένει να δει ποιους από τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στα τελευταία παιχνίδια, λόγω τραυματισμού, θα τεθούν στη διάθεσή του.
Ο Ζαν Μπαριέντος πιθανόν να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ουρουγουανό μέσο να απουσιάζει εδώ και δύο μήνες από τα παιχνίδια της ομάδας και η απουσία του έχει στοιχίσει στον Βόλο. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν επίσης οι Έντσο Γκάγκι, Νικολά Μεσκίδα και Μίκαελ Τσιρίνος, όλοι παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής, με αποτέλεσμα οι επιλογές να είναι περιορισμένες.
Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων Κυριάκος Ασλανίδης και Δημήτρης Μεταξάς, όπως και ο Νικολάι Άλχο, ο οποίος έχει κληθεί για μία ακόμη φορά στην εθνική Φινλανδίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις