Υποδέχεται τον Εδεσσαϊκό ο Ολυμπιακός Β. για την ιστορία του και το γόητρο

Με στόχο την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σήμερα στις 4 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης τον Εδεσσαϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν πως θα παλέψουν για τη νίκη στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια, καθώς δεν θέλουν να τερματίσουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παίζοντας για το γόητρο και την ιστορία της ομάδας.
Ο σημερινός αντίπαλος των «ερυθρολεύκων», πάντως, είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του ομίλου και θα έρθει στον Βόλο για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, που θα την κρατήσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Εδεσσαϊκός έχει καταφέρει μετά τον Ιανουάριο και την ενίσχυση που είχε στις μεταγραφές, να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας και να βρίσκεται, πλέον, στην 8η θέση μαζί με την Ελασσόνα, έχοντας 26 βαθμούς, δέκα περισσότερους από τον Ολυμπιακό.
Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αν αναλογιστεί κανείς ότι στα τελευταία εννέα παιχνίδια μετρά έξι νίκες, δύο ήττες από Κοζάνη και Μακεδονικό Φούφα και μία ισοπαλία με την Ελασσόνα. Αρκεί να σκεφτεί κανείς, πως στα πρώτα 11 παιχνίδια του πρωταθλήματος ο Εδεσσαϊκός είχε επτά βαθμούς στο ενεργητικό του, όντας ουραγός του 2ου ομίλου και στα εννέα παιχνίδια που ακολούθησαν η ομάδα της Έδεσσας συγκέντρωσε 19 βαθμούς.
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ελασσόνα, σπάζοντας ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» ως γηπεδούχοι έχουν να επιδείξουν μόλις δύο νίκες, με το ίδιο σκορ 1-0, κόντρα σε Σβορώνο και Μακεδονικό Φούφα. Μπορεί να έχουν δεχθεί μόλις επτά γκολ σε 10 παιχνίδια έδρας (από καλύτερες άμυνες εντός), ωστόσο, η αδυναμία να φτάνει στο γκολ (έχει πετύχει τέσσερα τέρματα στα ματς έδρας), έχουν οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο να γνωρίσει πέντε ήττες στο γήπεδό του, ενώ παραχώρησε και τρεις ισοπαλίες.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Πετσιμέρη. Ο Αλέκος Αναστασίου αναμένεται να αγωνιστεί, καθώς ο 32χρονος επιθετικός είχε απουσιάσει από το παιχνίδι με την Ελασσόνα λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Θα απουσιάσει από ένα ακόμη παιχνίδι ο τραυματίας Κώστας Καμπέρης, o οποίος θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική, με τον νεαρό μέσο να χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Καβουσάκης, Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Κόλα, Παπαδήμος, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Καρατσόλης, Γιαρλελής, Κατσαγεωργίου, Ντινόπουλος, Μυλωνάς, Σταμπουλής, Ακριβόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Σκύφτας.
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιάννης Ντελέζος από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Θωμά Βαλιώτη και Δημήτρη Κοτούμπα, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ματθαίος Κοφίτσας από την ΕΠΣ Καρδίτσας.
.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις