Ξέσπασε με 5αρα στην Καρδίτσα

Χωρίς άγχος αγωνίζεται πλέον ο Απόλλων Σμύρνης κάτι που φάνηκε στη Ριζούπολη! Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», αφού έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης ανόδους, συνέτριψε με 5-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Μόλις στο 15′, ο Στεργίδης άνοιξε το σκορ και φάνηκε πως ο Απόλλων δεν θα δυσκολευτεί απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας. Τελικά όμως το πρώτο μέρος έληξε 1-0 και το ξέσπασμα ουσιαστικά ήρθε στην επανάληψη.

Πέντε λεπτά από την επανέναρξη, ο Κύργιας με κεφαλιά έκανε το 2-0 και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη τους, αλλά συνέχισαν να πατούν… γκάζι! Έτσι, στο 76’ο Καμαρά διαμόρφωσε το 3-0, ενώ στο 81′ ο Φατιόν με σουτ διαμόρφωσε το 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Καμαρά, ο οποίος στο 88′ βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Οι συνθέσεις:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Μπουτζίκος, Ψιάνος, Φατιόν, Στεργίδης, Μπουντόπουλος (82’ Καλλέργης), Φαρινόλα (67’ Σουνάς), Τζιώρας (59’ Καμαρά).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γεωργατζάς, Τζάνης, Γκόλιας, Σάββας, Καραχάλιος (74’ Σκαθαρούδης), Δημόπουλος, Κοντός (64’ Τσιλούλης), Μπιτέλης, Γκουγκούδης, Μαυριάς, Τζέκος (64’ Τσούκαλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις