Στο δρόμο της επιστροφής στον Ολυμπιακό Β. ο Κολημήτρας

Ο φετινός Ολυμπιακός θα έχει και ντόπιο στοιχείο, καθώς θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που κατάγονται από τη Μαγνησία. Όπως έχουμε ήδη γράψει, μεταξύ των παικτών που βρίσκονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού είναι οι Κώστας Οικονόμου και Αλέξανδρος Αναστασίου, με τους οποίους υπάρχει επαφή, χωρίς ωστόσο κάποιος…

…από αυτούς να έχει κλείσει. Ο Οικονόμου, ο οποίος πανηγύρισε φέτος την άνοδο στη Football League με τον Αιγινιακό, επιθυμεί να επιστρέψει στο Βόλο και να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τον Αναστασίου, ο οποίος έκανε καλή χρονιά φέτος με τον Πύρασο και το σίγουρο είναι πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Ν. Αγχιάλου, ιδιαίτερα μετά τον υποβιβασμό της στην Α’ ΕΠΣΘ.
Ένας άλλος Βολιώτης ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό, φέτος ξεκίνησε στη Νίκη, για να παίξει στη συνέχεια στην Καλαμάτα, είναι ο Άγγελος Κολημήτρας  (φωτό). Ο 21χρονος αμυντικός μέσος είχε αγωνιστεί στα πλέι οφ της Football League με τον Ολυμπιακό την περίοδο 2013-14, με προπονητή τον Νίκο Παντέλη. Εκείνη τη χρονιά είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στο παιχνίδι μπαράζ με την Ξάνθη, τιμωρήθηκε με ένα χρόνο αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα και επέστρεψε πέρυσι το καλοκαίρι στην ενεργό δράση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κολημήτρας έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στην ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις