Η Νίκη της Σούπερ Λιγκ αποκαλύπτεται με Τέτεκς (η αποστολή)

Την πρώτη εμφάνιση μπροστά στο ευρύ κοινό της πραγματοποιεί η Νίκη Βόλου της Σούπερ Λιγκ απόψε στις 7:00μ.μ., στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο την σκοπιανή Τέτεκς. Μπορεί οι «Βολιώτες» να έχουν δώσει μέχρι σήμερα τρεις φιλικές αναμετρήσεις κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Πήλιο, όμως αυτό είναι το πρώτο στην έδρα τους, με τον κόσμο να αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών ώστε να πάρει μία πρώτη γεύση από το νεανικό και φιλόδοξο σύνολο του Βίλιαν Φλουτ.

 

Η αποστολή της Νίκης που επιστρέφει σήμερα (28/7) το μεσημέρι από τα Χάνια αποτελείται από τους εξής 23 ποδοσφαιριστές: Ταμπάκης, Ταΐρης, Αργύρης, Κορέτα, Μέτσε, Σκούρτης, Νικλητσιώτης, Τσουκάνης, Σταμπολζίεφ, Μαχλελής, Μπιτσάκος, Καλλέργης, Καντούτσης, Καρασαλίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τζιώρας, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Κοτσαρίδης, Κυζιρίδης, Αργυρίου, Κανταρτζής και Ίβενς. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν όλοι οι παίκτες, με τους Τσουκάνη και Κανταρτζή να αποτελούν το μόνα ερωτηματικά καθώς κάποιοι μικροτραυματισμοί τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες μέρες.

Εισιτήρια και οδηγίες για τον αγώνα:

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα
VVIP Κερκίδα: Δεν θα διατεθούν εισιτήρια
Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ
Ανατολική Κερκίδα: 10 ευρώ
Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ
*Όσοι έχουν υποβάλει σχετικό αίτημα για αγορά διαρκείας VVIP, θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα από τις θέσεις VVIP (θα υπάρχει σχετική λίστα).
Εκδοτήρια
Θα λειτουργήσουν συνολικά δύο εκδοτήρια
Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα των 10 ευρώ. Από την Α Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 10 ευρώ.
Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 20 καθώς και σε όσους έχουν υποβάλει σχετικό αίτημα για αγορά διαρκείας VVIP,. Στους VVIP θα επιτρέπεται η είσοδος από την Κεντρική Πύλη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πάρκινγκ του προαύλιου χώρου του σταδίου.
*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
Διευκρινίσεις
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο και την Ανατολική κερκίδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις