Θέλει Ναουμίδη ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Γιώργου Ναουμίδη, ο οποίος φέτος έκανε «γεμάτη» χρονιά με τη Νίκη και ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες των «κυανολεύκων». Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται ανελλιπώς στο πρωτάθλημα…

…της Γ’ Εθνικής (την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν παίκτης του Ρήγα). Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό (είχε αγωνιστεί στην ομάδα Κ18 των «ερυθρολεύκων»), θα τη μελετήσει και θα απαντήσει άμεσα.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, πέρα από τους Βολιώτες παίκτες που επιθυμούν να φέρουν στην ομάδα, κινούνται για την απόκτηση έμπειρων παικτών με θητεία στη Football League και αναμένεται να έρθουν στον Ολυμπιακό ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.
Σε εξέλιξη είναι και το θέμα του προπονητή, υπάρχουν επαφές με αρκετούς αξιόλογους τεχνικούς, χωρίς πάντως, να έχει κλείσει κάποιος. Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός να υπάρξει και όνομα έκπληξη από πλευράς διοικούσας επιτροπής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις