Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο σκοράρει ως γηπεδούχος ο Ολυμπιακός Β.

Για έκτη φορά φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό κράτησε ανέπαφη την εστία του, σκόραρε με τον Αναστασίου και πήρε τους τρεις βαθμούς.
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι και τα τέσσερα γκολ που έχει σημειώσει ως γηπεδούχος ο Ολυμπιακός έχουν επιτευχθεί στο δεύτερο ημίχρονο, τα τρία από τον Αναστασίου, που είναι και ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρολεύκων» με πέντε γκολ. Συνολικά ο Ολυμπιακός έχει πετύχει 10 γκολ στο πρωτάθλημα σε 21 παιχνίδια.
Η νίκη πανηγυρίστηκε στο τέλος από τους παίκτες του Ολυμπιακού, παρότι η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν αφήνει περιθώρια για ελπίδες παραμονής, παρότι οι “ερυθρόλευκοι” είδαν την απόσταση από τις ομάδες που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού να μειώνεται στους επτά βαθμούς, πέντε αγωνιστικές πριν την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Στο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό οι παίκτες του Σωτήρη Πετσιμέρη είχαν καλύτερη παρουσία από τον αντίπαλο, ο οποίος προερχόταν από μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων που τον έχουν φέρει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τη στιγμή που η ομάδα της Έδεσσας για πολλές αγωνιστικές ήταν εκ των ουραγών του πρωταθλήματος.
Χρειάστηκε μία φάση στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσει ο Ολυμπιακός στο γκολ, με τον Αναστασίου να μην αφήνει να πάει χαμένη η ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.
Οι “ερυθρόλευκοι” άφησαν στην τελευταία θέση τον Δωτιέα, που βρίσκεται εδώ και πολλές αγωνιστικές σε ελεύθερη πτώση, απέχουν τέσσερις βαθμούς από τον Μακεδονικό Φούφα, έξι από την ΑΕΠ Κοζάνης (αμφότερες σημείωσαν σπουδαίες νίκες επί της Καστοριάς και του Κεραυνού Αγγελοχωρίου αντίστοιχα) και επτά από τους ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Ελασσόνα και Εδεσσαϊκό που είναι στους 26 βαθμούς και οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θυμίζουμε, ότι υποβιβάζονται από τον 2ο όμιλο οι πέντε τελευταίες ομάδες της κατάταξης, ενώ θα υποβιβαστεί και η χειρότερη ομάδα που θα τερματίσει στην 9η θέση από τους ομίλους 2, 3, 4 και 5.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις