Ολυμπιακός Β.-ΑΠΟΒ σήμερα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη, με τους “ερυθρόλευκους” να αντιμετωπίζουν την ΑΠΟΒ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Η αναμέτρηση που είναι “νοκ άουτ”, θα διεξαχθεί στις 7 μ.μ. στο Βασδέκειο.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με 1-0 επί του Εδεσσαϊκού την περασμένη Κυριακή, ένα αποτέλεσμα που έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Σωτήρη Πετσιμέρη. Βέβαια, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, όσον αφορά την βαθμολογική θέση της ομάδας, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” με 19 βαθμούς παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού και υπολείπονται επτά βαθμούς από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη διαχωριστική γραμμή και ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου.
Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες, καθώς η ΑΠΟΒ αγωνίζεται στη Β’ ΕΠΣΘ και κατέχει την 4η θέση με 27 βαθμούς μετά την ήττα με 5-2 από τον Πανιώνιο Ν. Ιωνίας την τελευταία αγωνιστική.
Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την πρόκριση, την οποία εφόσον πάρει, θα βρεθεί αντίπαλος του Γ.Σ. Αλμυρού στην ημιτελική φάση. Ο Σωτήρης Πετσιμέρης είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα και να ξεκουράσει παίκτες, ενόψει και του παιχνιδιού που έχει μπροστά της η ομάδα, με αντίπαλο τον Δωτιέα εκτός έδρας, την προσεχή Κυριακή 2 Απριλίου. Ίσως δούμε τους Ντινόπουλο, Σκύφτα, Ακριβόπουλο, Θεοδωρόπουλο, Σταμπουλή να ξεκινούν στο βασικό σχήμα, όπως και ορισμένοι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Εκτός των τραυματιών Κώστα Καμπέρη και Θανάση Μαργαρίτη (ο τελευταίος αποκόμισε τέσσερα ράμματα στο κεφάλι από το παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό), όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Καβουσάκης, Κωνσταντίνου, Σκύφτας, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Ακριβόπουλος, Κόλα, Παπαδήμος, Γιαρλελής, Σκοπελίτης, Καρβούνης, Διαμαντόπουλος, Σταμπουλής, Θεοδωρόπουλος, Σκοπελίτης, Μυλωνάς, Καρατσόλης, Κατσαγεωργίου, Αναστασίου, Ντινόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις