Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 44χρονου προπονητή Tae Kwon Do που κατηγορείται για τον βιασμό 5 ανήλικων αθλητριών

Μοιράσου το άρθρο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία του 44χρονου προπονητή, που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών στην Ηλιούπολη.

Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση από ενήλικο ανηλίκων σε ασέλγεια τους οποίους του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας από ενήλικο που αφορά ανήλικο τον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον:

ΔΑΤΣΙΟ Άρη του Χρήστου και της Φανής, γεννηθέντα την 14-7-1979 στο Στεφανέστι Ρουμανίας.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 44χρονου προπονητή Tae Kwon Do που κατηγορείται για τον βιασμό 5 ανήλικων αθλητριών

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην πρωταρχική ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις που προσβάλλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας ανηλίκων, της αξίωσης της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσης και στην περαιτέρω διερεύνηση έτερων αξιόποινων πράξεων όμοιας φύσης, που έχουν τελεστεί από τον κατηγορούμενο και έχουν γίνει αντιληπτοί από τους κατά περίπτωση παθόντες ή αυτόπτες μάρτυρες.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας από 18:00 ώρα της 29-3-2023 μέχρι την 18:00 ώρα της 29-6-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Κρίθηκε προφυλακιστέος

Ο 44χρονος μετά την απολογία του ενώπιον της Ανακρίτριας την περασμένη Δευτέρα (27/03) κρίθηκε προφυλακιστέος. Στην απολογία του επιχείρησε να αντικρούσει όσα περιλαμβάνονται στο βαρύτατο κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του.

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε, προσδιορίζεται ως χρόνος τέλεσης των πράξεων σε βάρος τουλάχιστον των πέντε πρώην αθλητριών, το διάστημα 2009 έως 2020. Ωστόσο οι αρχές θεωρούν πως η αποτρόπαια δράση του προπονητή συνεχίστηκε και μετά το 2020, ενώ ελέγχεται συγκεκριμένη πληροφορία για κακοποίηση 15χρονης το τελευταίο διάστημα, γεγονός που επιτάχυνε την διαδικασία για την έκδοση εντάλματος σύλληψης του 44χρονου, πατέρα ανήλικου παιδιού.

Και ενώ οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία αλλά και ασυνήθιστες συμπεριφορές του κατηγορούμενου βλέπουν το φως της δημοσιότητας, οι αρχές ερευνούν τα ηλεκτρονικά δεδομένα του προπονητή ώστε να εντοπίσουν την δράση του.

Πηγή: NEWS247

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις