Σε 8 αγώνες έτρεξε ο ΣΔΥ Βόλου μέσα σε ένα 24ωρο

Σημαντική ημέρα ήταν το Σάββατο 14 Μαϊου για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, που έδωσε μαζικό παρόν στο Lamia Night & Run 2016 και βραβεύθηκε ως ο πολυπληθέστερος σύλλογος στον αγώνα. Συνολικά ο σύλλογος μετείχε σε 8 αγώνες το Σαββατοκύριακο, συντρίβοντας το άτυπο ρεκόρ των συμμετοχών σε 5 αγώνες τη προηγούμενη βδομάδα.

Η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Βόλου και ο ΣΔΥ Βόλου έχουν επίσημη συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη με το Lamia Night & Run. Σημειώνεται ότι ο εκ των διοργανωτών του Lamia Night & Run κ. Πέτρος Καραγεώργος όπως και άλλοι Λαμιώτες δρομείς την επόμενη ημέρα, τη Κυριακή, έτρεξαν στον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού όπου συνδιοργανωτής ήταν ο ΣΔΥ Βόλου. Το ίδιο έκαναν και δρομείς του ΣΔΥΒ, που έτρεξαν στο διήμερο και τους δύο αγώνες, σε Λαμία και Δάσος Κουρί.

sdiv2

Στο Lamia Night & Run έτρεξαν 24 μέλη και φίλοι του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, 13 στα 10 χιλιόμετρα, και 11 στα 4200 μέτρα. Μια ακόμη διάκριση για τον Δημήτρη Φράγκο που τερμάτισε 4ος στα 10 χιλιόμετρα. Οι συμμετοχές:

10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
Φράγκος Δημήτρης
Γιαννούλας Αχιλλέας
Παπαλεξίου Αλέξης
Τσαμασιώτης Χρήστος
Πατρώνης Ορέστης
Τρύφωνος Σπύρος
Βέργας Κώστας
Βανικιώτης Νίκος
Ευχεντζής Πέτρος
Τσιόβολος Στάυρος
Μπάρδας Χαράλαμπος
Τζήμου Αλεξία
Καρασμάνογλου Ηρώ

4.200 ΜΕΤΡΑ
Μάγος Κώστας Great
Παλάντζας Κώστας
Αθηναίος Χρήστος
Καλαμάκης Αχιλλέας
Νάπας Γιάννης
Κουτσουμπές Αποστόλης
Ρούσης Δημήτρης
Δροσινός Αντώνης
Κοτσίλιος Δημήτρης
Πατρώνης Γιώργος
Μανούσου Εμμανουέλα

Στον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού που έγινε τη Κυριακή συνδιοργανωτής ήταν ο ΣΔΥ Βόλου, ενώ δεκάδες μέλη του έτρεξαν στον αγώνα. Αθλητές του μάλιστα πήραν τις πρώτες θέσεις στον αγώνα: Νικητής ήταν ο Αχιλλέας Γιαννούλας, δεύτερος ο Ζήσης Τσουρέλης, ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ευαγγελία Παπαχρήστου, και στη δεύτερη θέση μαζί η Σταθούλα Τσιμούρτου και η Ματίνα Λίντζου.

Το Σαββατοκύριακο όμως οι συμμετοχές δεν σταμάτησαν μόνο σε αυτούς τους αγώνες. Έτσι, μεγάλη διάκριση υπήρξε για τον Κώστα Μαγαλιό που ήταν ο νικητής του αγώνα που έγινε στις Σέρρες, 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών 10.700 μέτρα, παράλληλος του 2o SALOMON Serres city running. Η Βάσω Τασιώνη έτρεξε τη Κυριακή στον Ημιμαραθώνιο του Run Greece Καστοριάς. Στο Koziakas Mountain Race (20 χιλιόμετρα), έτρεξε ο Γιάννης Μπατζάκας. Στον 8ο Αριστοτέλειο Δρόμο 2016 (5 χιλιόμετρα) που έγινε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έτρεξε το Σάββατο το απόγευμα η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου. Η ίδια την επόμενη ημέρα, έτρεξε και στον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού. Τη δεύτερη θέση στη κατηγορία άνω των 56 ετών κατέλαβε ο Στράτος Συμεωνίδης στον 3ο Λαϊκό Δρόμο Χαλκίδας (5 χιλιόμετρα). Τέλος στο Τείχιο Δωρίδος, στο 3ο Tihiorace 2016, έτρεξε ο Νίκος Ιωάννου, στον παράλληλο αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Σημειώνεται ότι στον Μαραθώνιο Βελιγραδίου (42.195 μέτρα) που έγινε τον Απρίλιο, έτρεξε ο αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου Μάνος Τζώρτζης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις