Καλείται να κάνει την υπέρβαση ο Βόλος

Το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 2η αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ απασχολεί τον Βόλο. Οι «κυανέρυθροι» στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος δουλεύουν συστηματικά πάνω σε θέματα τακτικής, προκειμένου να διορθώσουν τις αδυναμίες τους και να παρουσιαστούν πιο δυνατοί στη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος.

Η ομάδα έχει πετύχει το πρώτο και μεγάλο στόχο που είχε από την αρχή της χρονιάς, να αγωνιστεί στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της και πλέον βάζει τον πήχη ψηλότερα. Η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου είναι ο στόχος, με τους παίκτες του Κώστα Μπράτσου να γνωρίζουν πως καλούνται να κάνουν υπέρβαση. Δεν είναι το φαβορί απέναντι στον Άρη, που είναι ο αντίπαλός τους για την 5η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, ωστόσο, θα παλέψουν με πάθος και ό,τι βγει.
Θυμίζουμε, ότι ο Βόλος θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ και τελευταίας του πρώτου γύρου, δίχως ακόμη να έχει οριστεί η ημερομηνία του αγώνα.
Ο Βόλος έχει δικαίωμα στο όνειρο και θα προσπαθήσει για το καλύτερο αντιμετωπίζοντας την ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έστω κι αν το τελευταίο διάστημα τα όσα γίνονται στη Σούπερ Λιγκ με αφορμή τη διαιτησία αμαυρώνουν την εικόνα του καλύτερου και πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος των τελευταίων ετών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις