Απόλυτη επιτυχία για το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου από την Α.Ε Λεχωνίων Νηλέας

Με απόλυτη επιτυχία υλοποιήθηκε το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου στο γήπεδο των Κ. Λεχωνίων το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου. Το Τουρνουά ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας της τοπικής Ακαδημίας ΑΕ Λεχωνίων Νηλέας με υπεύθυνο τον κύριο Φάλκο Ευστάθιο, καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδοσφαίρου ,κατόχου UEFA Β΄ , και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του Τμήματος Ποδοσφαίρισης του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και των φοιτητών της ειδικότητας του 4ου έτους υπό την επιστημονική επιμέλεια του Dr. Ζήση Παπανικολάου (Ph.D)Διδάκτωρ Αθλητικών Επιστημών TEMPLEUSA Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η ειδικότητα του μαθήματος ποδοσφαίρισης έχει αναπτύξει μία δυναμική ανοιχτή στην κοινωνία, εξωστρεφή και συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση του αθλητικού «γίγνεσθαι». Η συμμετοχή των αθλητών – μαθητών ηλικίας 6-8, 8-10, 10-12(δημοτικού σχολείου) άγγιξε τον αριθμό των 659 παιδιών. Η πρωτοσύστατη ακαδημία της ΑΕ Λεχωνίων Νηλέας με πρωτοφανή αποτελεσματικότητα κατάφερε να φέρει εις πέρας με απόλυτη συνέπεια την υλοποίηση του ονείρου των προαναφερθέντων και του Δ.Σ. του συλλόγου.

Ο αριθμός των επισκεπτών του τουρνουά ξεπέρασε τους 1500 το διήμερο αυτής της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού της περιοχής μας. Ευχαριστούμε τους τοπικούς χορηγούς που συμμετείχαν για τη πραγμάτωση της εκδήλωσης , το πρόεδρο της ΕΠΣΘ κύριο Λασκαράκη, του μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΘ κύριο Οικονόμου Χρήστο, το γιατρό των αγώνων κύριο Μουράβα Ηρακλή , το Α.Τ. Μηλεών και στελέχη του , το δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Βόλου κύριο Γανωτή Κων/νο, το πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Κ. Λεχωνίων κύριο Αραμπατζή Γεώργιο, το διευθυντή του δημοτικού σχολείου Κ. Λεχωνίων κύριο Απόστολο Κατσιφό, το δάσκαλο του δημοτικού σχολείου Κ.Λεχωνίων κύριο Ρεντινιώτη Γεώργιο, την υπεύθυνη Ακαδημιών κυρία Βασιλική Γανωτή, την αντιπρόεδρο των Ακαδημιών κυρία Τόνη Μαρία, τα μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε Λεχωνίων Νηλέας, τους γονείς – εθελοντές , τους αμέτρητους γονείς από διάφορες πόλεις που ακολούθησαν το τουρνουά και τέλος τους προπονητές και τα παιδιά – αθλητές που συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας. Η φιλοσοφία του τουρνουά και το σύνθημα των αγώνων ήταν «ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ».

Οι αγώνες ήταν μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα , όλα τα παιδιά βραβεύτηκαν με μετάλλια (τα οποία έγιναν χειροποίητα από γυναίκες –γονείς των παιδιών μας) και αντικατοπτρίζεται το όραμα του κυρίου Καθηγητή Ζήση Παπανικολάου για ΠΑΙΔΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ το οποίο τείνει να γίνει όραμα της ομάδας του και του Δ.Σ. της Ακαδημίας. Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για μελλοντική άμεση συνεργασία και ευχές για την καθιέρωση ως θεσμού του τουρνουά με στόχο τη γιγάντωσή του ώστε η περιοχή των Κ. Λεχωνίων να χαρακτηριστεί ως πυρήνας ποδοσφαιρικού – αθλητικού αθλητισμού.

Τα αρνητικά της όλης προσπάθειας ήταν η ελλιπής συμμετοχή των ΜΜΕ και των εκπροσώπων της Πολιτείας του Αθλητισμού. Ευελπιστούμε στο εξής στην αρωγή και στήριξη της προσπάθειας της Ακαδημίας μας και των εθελοντών της από τους απέχοντες αρμοδίους. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!

FACEBOOK: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Κ.ΛΕΧΩΝΙΩΝ ΝΗΛΕΑΣ

Με εκτίμηση και αθλητικους χαιρετισμούς το Δ.Σ. της Α.Ε. Λεχωνίων/Νηλέα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις