Για τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στην Αγιά ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο παιχνίδι Κυπέλλου ΕΠΣΘ με την ΑΠΟΒ που έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αγωνίστηκαν και παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, όπως είναι οι Σκύφτας, Κατσαγεωργίου και Σταμπουλής, ενώ αγωνίστηκε ως βασικός μετά από αρκετά ματς ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος. Ο νεαρός ακραίος αμυντικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι και ο δημιουργός των τριών από τα τέσσερα τέρματα που σημείωσαν οι “ερυθρόλευκοι”. Επίσης, 90 λεπτά αγωνίστηκε και ο Νίκος Ντινόπουλος, ο οποίος χρειάζεται να αποκτήσει ρυθμό, με τον 27χρονο επιθετικό να σημειώνει το τέταρτο τέρμα του Ολυμπιακού με κεφαλιά, που ήταν και το πρώτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Η τεχνική ηγεσία χρησιμοποίησε για ένα ημίχρονο ορισμένους παίκτες βασικούς για να μην καταπονηθούν και συγκεκριμένα τους Κόλα, Σκοπελίτη, Αναστασίου, ενώ ο Διαμαντόπουλος αγωνίστηκε στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού.
Σε γενικές γραμμές ο Σωτήρης Πετσιμέρης έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και το ματς αποτέλεσε ένα καλό τεστ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.
Ο Ολυμπιακός στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος κατάφερε να πάρει τέσσερις βαθμούς με την ισοπαλία στην Ελασσόνα (1-1) και τη νίκη επί του Εδεσσαϊκού με 1-0, γεγονός που του επέτρεψε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στα πέντε παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, γνωρίζοντας, ωστόσο, πως μόνο μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν για την παραμονή, όταν η διαφορά από τις ομάδες που παραμένουν αυτή τη στιγμή στην κατηγορία είναι επτά βαθμοί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις