Αμφίβολος ο Μαργαρίτης στον Ολυμπιακό Βόλου

Για τον Ολυμπιακό Βόλου προέχει  να φύγει νικητής από το δημοτικό γήπεδο Αγιάς στο παιχνίδι της Κυριακής 2/4 με τον Δωτιέα, σημειώνοντας τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη, εξαντλώντας στη συνέχεια και στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια, όλες τις πιθανότητες παραμονής.
Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να φύγει νικητής από την Αγιά, ωστόσο, για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιαστούν σοβαροί, πειθαρχημένοι, να φροντίσουν να διατηρήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν, απέναντι σε μια ομάδα που δεν σκοράρει και παράλληλα να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για τον Ολυμπιακό.
Ο Αλέκος Αναστασίου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ο παίκτης που θα ηγηθεί και πάλι του Ολυμπιακού στην επίθεση (πρώτος σκόρερ της ομάδας με πέντε γκολ), με την τεχνική ηγεσία να περιμένει και από τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς παίκτες της ομάδας να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να παίρνουν προσπάθειες στην επίθεση.
Αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Δωτιέα είναι ο Θανάσης Μαργαρίτης, στον οποίο έχουν τοποθετηθεί τρία ράμματα στο κεφάλι από τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό. Ο νεαρός αμυντικός δεν έπαιξε, όπως ήταν φυσικό, στο παιχνίδι Κυπέλλου ΕΠΣΘ με την ΑΠΟΒ και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Θα απουσιάσει για ένα ακόμη ματς ο Κώστας Καμπέρης, ο οποίος εξακολουθεί να είναι τραυματίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις