Nortenos: «Άλλη μια χρονιά κοροϊδίας»

Αναμενόμενο χαρακτήρισαν τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής στη Γ’ Εθνική οι «Nortenos» σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ενώ κάνουν λόγο για διοικήσεις που τόσα χρόνια εξαπάτησαν τον κόσμο και για «εξυγιαντές» που συνέχισαν να χρεώνουν και να ρεζιλεύουν την ομάδα.

Παράλληλα, οι «Nortenos» κάλεσαν όλους όσοι ανήκουν στην οικογένεια της ομάδας να εμφανιστούν, προκειμένου να βρεθεί η λύση για την επόμενη μέρα.

Η ανακοίνωση:

«Επιλέξαμε να μην μιλήσουμε όλο αυτό το διάστημα, σαν ένα δείγμα σεβασμού στους παίκτες που αγωνίζονταν από τον Δεκέμβριο και μετά. Επιλέξαμε να σεβαστούμε αυτούς τους παίκτες που μερίμνησαν κάποιοι να τους αφήσουν μόνους τους να παίζουν και να ψάχνουν το θαύμα, παίζοντας υπό απάνθρωπες συνθήκες, όντας τραυματίες. Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) αποτέλεσμα στην Κρήτη είναι μαθηματική απόδειξη ότι η ομάδα υποβιβάζεται στην Γ’ Εθνική.

Ήταν κάτι αναμενόμενο με την εικόνα, συνολικά της ομάδας. Μια ομάδα χρεωμένη, που η διοίκηση, όποια είναι αυτή τέλος πάντων, έκανε ό,τι μπορούσε να διώξει εν τέλει τον κόσμο που στην αρχή ήταν για άλλη μια φορά εκεί να στηρίξει, που κατάφερε να διώξει και τους πιο πιστούς με την τελευταία κίνηση να προσλάβει για προπονητή, ένα πρόσωπο που συνδέθηκε αρνητικά με τον κόσμο.

Κατάφερε να διώξει και αυτή η διοίκηση την ομάδα από την πόλη, καθώς παρά τα όσα λέγονταν ποτέ δεν παίξαμε στην ΑΓΥΙΑ, δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε για το Παμπελοποννησιακό και παίζαμε στην Ναύπακτο. Πρόπερσι στην Αχαγιά, πέρσι στην Κόρινθο, φέτος στην Ναύπακτο.

Έγιναν απίστευτα πράγματα και φέτος. Άλλη μια χρονιά κοροϊδίας. Από την Ευρώπη, στην Γ’ Εθνική, γνωστή ιστορία. Γνωστή ιστορία είναι ότι διοικούν άνθρωποι χωρίς όραμα, χωρίς πλάνο, γεμίζοντας την ομάδα με χρέη και αναξιοπιστία, κάνοντας το μέλλον δύσκολο.

Το μέλλον θα είναι δύσκολο για αυτούς που δεν αγαπούν, για αυτούς που δεν πιστεύουν αυτήν την ομάδα. Το έχουμε ξαναζήσει το ίδιο έργο. Στην παρούσα φάση, πολύ πιθανόν να αποδειχθεί λύτρωση. Αυτό που δεν αποφάσισαν κάποιοι παλιότερα, τα φέρνει η μοίρα να γίνει φέτος. Το ξεκίνημα από το μηδέν είναι η ευκαιρία να βγάλουμε υγεία σαν σύλλογος, να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να επιστρέψουμε πραγματικά όπως πρέπει και όχι όπως θέλουν ή ήθελαν κάποιοι.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΛΑΝΟ, ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΣΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Με «διοικήσεις» που τόσα χρόνια εξαπάτησαν τον κόσμο, με «εξυγιαντές» που συνέχισαν να χρεώνουν και να ρεζιλεύουν την ομάδα. Η αλήθεια είναι πικρή, αλλά εμείς μάθαμε στα δύσκολα και όχι στα εύκολα. Έχουμε ζήσει τα πιο δύσκολα χρόνια από κάθε άλλη ομάδα. Αυτό όμως μάγκες, σε εμάς, μας δίνει δύναμη για την συνέχεια. Φέτος στηρίξαμε από την αρχή, με επιφυλάξεις την ομάδα και την όλη προσπάθεια.

Πουλήσαμε περισσότερα διαρκείας από την Π.Α.Ε, ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ με δικά μας έξοδα, κάναμε κινήσεις να να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, βγάζαμε τα λαρύγγια μας σε κάθε ματς και το ευχαριστώ το κράταγαν για το τέλος και το ευχαριστώ απέναντι στην πόλη και την ιστορία της ομάδας, από αυτούς που κρατάνε την τύχη της ομάδας στα χέρια τους, είναι ο υποβιβασμός της ομάδας, από τον Δεκέμβρη ουσιαστικά που άφησαν την ομάδα απροστάτευτη, χωρίς παίκτες με ελπίδες για μεταγραφές και άλλα πολλά τραγελαφικά. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται… Ίσως όλο αυτό είναι για καλό…

ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ… ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ… ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ…

ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ…

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ…

«ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ»

Nortenos Patras-Nuestra Familia

125 ΧΡΟΝΙΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις