«Γελάσαμε πολύ με την ανακοίνωση του προέδρου φαινόμενο…»

Με καυστική ανακοίνωση απάντησε ο Διαγόρας Ρόδου στην ανακοίνωση του Ηρακλή Λάρισας.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Διαγόρας απαντάει στην πρόσφατη ανακοίνωση του Ηρακλή Λάρισας με ντοκουμενταρισμένη δική του η οποία αναφέρει τα εξής: “Διαβάζοντας την ανακοίνωση του προέδρου φαινόμενο απο τον κάμπο, γελάσαμε πολύ αλλά… Δυστυχώς για σένα αναγκαζόμαστε για ακόμα μια φορά, να πάρουμε θέση και να απαντήσουμε σ ενα χαζούλικο παιδικό κείμενο και σε ενα νεόκοπο παράγοντα που μπέρδεψε τα σουβλάκια και τα μπιφτέκια με το ποδόσφαιρο.

Ειναι οι στιγμές εκείνες που αντιλαμβάνεσαι πως η σιωπή δεν πρέπει νάναι αδυναμία, και πως πρέπει να απαντήσεις σε κάποιους “δορυφόρους” τυχάρπαστους που μπήκαν στο ποδόσφαιρο απο την πίσω πόρτα και νομίζουν πως εχουν αξιόμαχη θέση στο ποδόσφαιρο. Ακούστε λοιπόν κύριε Πούσκα της Λάρισας (παραποιήσαμε τον τίτλο της ταινίας ο Πούσκας των Πετραλώνων με τον αείμνηστο Τάσο Γιαννόπουλο, αν δεν την εχεις δεί, να την δείς. Θα σου κάνει καλό). Κατ αρχάς μην πιάνεις στο στόμα σου και στα γραπτά σου τον ΔΙΑΓΟΡΑ με ετος ιδρυσης 1905 (κι οχι 1981) και μην αφήνεις υπονοούμενα για το παραμικρό. Νιάου νιάου στα κεραμίδια μπορεί να κάνουν και σκύλοι εδώ στη Ρόδο γιατί επειδή ασχολούμαστε με τον τουρισμό μιλάμε ξένες γλώσσες.

Το αίτημα μας στη ΛΙΓΚΑ για ορισμό του παιχνιδιού με την ιστορική ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας με ετος ιδρυσεως 1904 (κι οχι 1981) εγινε στις 24/3.(πριν καν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου με ετος ιδρύσεως 1926 (κι οχι 1981) κατόπιν προφορικής συμφωνίας με τον πρόεδρο της, ο οποίος για να μας διευκολύνει συναίνεσε στον ορισμό του παιχνιδιού Δευτέρα και τον ευχαριστούμε δημόσια γι αυτό.(κοντά σου είναι και μπορούσες να τον ρωτήσεις πριν γράψεις χαζομαρούλες)… Για τον μη ορισμό του δικού μας παιχνιδιού Δευτέρα κ. Πούσκα της Λάρισας μάθε την αλήθεια και σταμάτα να κατηγορείς την προεδρεία της Λίγκας, οπως κάνεις απο την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, γιατί ο κ.Ροκσκης δεν εχει ανάγκη υποστήριξης και στο αγωνιστικό.

Η Λίγκα μας ζήτησε επιτακτικά κιόλας ,να συνηγορήσουμε στο να γίνει το παιχνίδι Δευτέρα. Γνωρίζοντας όμως το πρόβλημα του γηπέδου μας και τις εργασίες που θα γίνουν σε αυτό αρνηθήκαμε. Γι αυτό και μόνο το λογο και αντιπροτείναμε την αναβολή του παιχνιδιού, κάτι ομως που δεν δεχόταν επ ουδενί η Λίγκα γιατί δεν θα ηταν σωστό για τις υπόλοιπες ΠΑΕ. Η Λίγκα και το προεδρείο της που αντιπολιτεύεσαι βλακωδώς, μας ζήτησε εγγραφο του Δήμου Ρόδου που να αποδεικνύει τα λεγόμενα μας, οπου και της το αποστείλαμε.(Ζήτα το απο τη Λίγκα να στο στείλει)

Που να ξέρουμε εμείς στην εσχατιά της Ελλάδας αλλά κι ο Δήμος Ρόδου οτι ο Παττακός ο φίλος σας θα κάνει το πρωτάθλημα μας άνω κάτω από καπρίτσιο και εντολές ανωτέρων του, κι εσύ θα πάς μάρτυρας πρός υπεράσπιση του κ.Ροκάκη στα δικαστήρια, για να μπλοκαριστούν τα χρήματα μας και οτι θα οριστούν εμβόλιμες αγωνιστικές και οι προγραμματισμένες εργασίες στο Δημ.Στάδιο του νησιού μας που ειχαν προγραμματιστεί πολύ καιρό πρίν, δεν θα πρέπει να γίνουν. Και οσο για το χαλί και τη φιλοξενία σου στη Λάρισα, εννοια σου και θα στην ανταποδώσουμε στο έπακρο. Tα παράπονά σας λοιπόν στον ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ.(Επί ευκαιρίας τα θερμά μας συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό που προκήρυξε εκλογές και θα απαλλαγούμε μια και καλή απο τον χειρότερο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ απο ιδρύσεως Ελληνικού κράτους).

Επειδή στην ιδια ανακοίνωση για τον ΔΙΑΓΟΡΑ ζητάς κι ενημέρωση για το τι έγινε στη συνάντηση του κ. Μπαλτάκου με τον κ. Ιφαντίνο θα στην κάνουμε εμείς οταν ερθεις, αν έρθεις βέβαια γιατί είναι Κυριακή κι εχουν δουλειά τα μαγαζιά σου κι εφ όσον μάθουμε κι εμείς.Αλλά ρε Πούσκα της Λάρισας γιατί δε ρωτάς εσύ ο ιδιος τον κ.Μπαλτάκο, αφού ειχες πάει στην Γ.Σ. της ΕΠΟ, τον γνώρισες και μίλησες κιόλας στο μικρόφωνο για τα προβλήματα της SL 2.(Οπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη). Δεν θα συνεχίσουμε άλλο την αντιπαράθεση μαζί σου το ιδιο θα συμβουλέψουμε και σε σένα.. Αν θές αλλη εξήγηση απο κοντά στη Ρόδο η στο επόμενο Δ.Σ. (Αλήθεια δεν εχεις ζητήσει ακόμα Δ.Σ.κι εχουν περάσει μέρες).

Εχεις καταλάβει με ποιές ομάδες και με πόση ιστορία πίσω τους κάθεσαι στο ιδιο τραπέζι και σε κάνουν συνομιλητή τους;;;; Εχεις αναρωτηθεί ποτέ σου οτι οι περισσότερες απο τις ομάδες εχουν παίξει στην SL 1 κι εχουν βγάλει ποδοσφαιριστές που κοσμούσαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο; Με πρώτη και καλύτερη μακράν την συντοπίτισσα σου ΑΕΛ πρωταθλήτρια και κυπελλούχο Ελλάδας; Λίγο σεβασμό λοιπόν σε όλους μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις