Με υπογραφή Όγκμποε η ΑΕΛ 3-2 τον ΠΑΟΚ

Παιχνίδι γεμάτο ένταση και νίκη (3-2) της ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ Β με πέναλτι στο 89′.

Το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕΛ στην αυλαία της 17ης αγωνιστικής. Το εμπόδιο του ΠΑΟΚ Β αποδείχτηκε, όπως αναμενόταν, δύσκολο, όμως οι Βυσσινί με πρωταγωνιστή τον Μάριο Όγκμποε που έκανε χατ τρικ επικράτησε 3-2 και επέστρεψε στη 2η θέση και στο -9 από τον Πανσερραϊκό που έχει ματς λιγότερο.

Το πρώτο ημίχρονο είχε εξαιρετικό ρυθμό και 4 γκολ, ενώ στο τελευταίο 10λεπτο αντί να γίνει το 2-3 (χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων), έγινε το 3-2 από την άσπρη βούλα.

Το ξεκίνημα του ματς ήταν ιδανικό για την ΑΕΛ. Με τη συμπλήρωση ενός λεπτού ο Κώστας Παπαγεωργίου έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Όγκμποε αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας έβαλε τους Βυσσινί σε θέση οδηγού. Ο ΠΑΟΚ Β, όμως απάντησε σχετικά γρήγορα με εκτέλεση πέναλτι. Ο Σουλούκος στην προσπάθειά του να απομακρύνει «γκρέμισε» τον Χατζηστραβό και ο Μπράντονιτς από την άσπρη βούλα ισοφάρισε στο 16′ σε 1-1.

Ο νεαρός επιθετικός των φιλοξενούμενων προκάλεσε, μάλιστα, τη ρίψη αρκετών αντικειμένων όταν πήγε προς το πέταλο για να πανηγυρίσει. Επικράτησε μεγάλη ένταση, ενώ ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον μεγαλομέτοχο Αχιλλέα Νταβέλη να βρίσκεται… ένα βήμα από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Η θεσσαλική ομάδα, πάντως, μπήκε εκ νέου μπροστά στο σκορ, αυτή τη φορά από στατική φάση. Και πάλι ο Κώστας Παπαγεωργίου ήταν ο δημιουργός με εκτέλεση φάουλ και εκτελεστής ο Όγκμποε με κεφαλιά στο 19′. Στην κόντρα επίθεση, όμως, στο 27′, ο Μπράντονιτς από πάσα του Σπυρίδη εξέθεσε την άμυνα της ΑΕΛ και με δυνατό δεξί σουτ από πλάγια θέση «εκτέλεσε» τον Σουλούκο για το 2-2.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο «τρελό» ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ Β να ψάχνει την αντεπίθεση και την ΑΕΛ διαδρόμους χωρίς, όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία. Στο 84′ ο Θωμαΐδης έκανε λάθος και ανέτρεψε τον Σπυρίδη εντός περιοχής. Ωστόσο, ο Σουλούκος απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι του Γκορντεζιάνι και κράτησε το 2-2.

Στο 87′ έγινε μία φάση – καρμπόν στην περιοχή του ΠΑΟΚ Β. Ο Παναγιώτου προσπάθησε να απομακρύνει, ο Πεντρόζο έπεσε και ο Βάτσιος έδειξε την άσπρη βούλα. Με τον τρόπο αυτό έγινε και το χατ τρικ του Όγκμποε που χάρισε τη νίκη στους Βυσσινί.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β 3-2
Σκόρερ: 1′ σουτ, 19′ κεφ., 89′ πέν. Όγκμποε – 16′ πέν., 27′ σουτ Μπράντονιτς
Χαμ. πέν.: 85′ Γκορντεζιάνι

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου (59′ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Κόλα, Γκοτζαμανίδης, Κ. Παπαγεωργίου (73′ Μιλτιάδης), Αντράντα (59′ Πλέγας), Θωμαΐδης, Νικολιάς (59′ Μαυριάς), Νίνο (55′ Πεντρόζο), Ογκμπόε.

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα (86′ Μελετίδης), Δαρέλας (72′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς (86′ Σπυράκος), Πανίδης (66′ Σαλαμούρας), Χατζηστραβός (72′ Γκορντεζιάνι).

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Νιδριώτης, Κολλιάκος (Αθήνας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις