Με καλή ψυχολογία ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στον Δωτιέα

Μπήκαμε στον τελευταίο μήνα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει την προσπάθεια, με στόχο να σημειώσει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στα πέντε παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Οι “ερυθρόλευκοι” αύριο Κυριακή αγωνίζονται στην Αγιά με τον Δωτιέα και θέλουν να σημειώσουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τη φετινή χρονιά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από τις ομάδες που είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού κι αυτή τη στιγμή κατέχει την προτελευταία θέση στο βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου με 19 βαθμούς, έχοντας δύο περισσότερους από τον ουραγό Δωτιέα.
Στην ομάδα υπάρχει καλή ψυχολογία από τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής με τον Εδεσσαϊκό, που ήταν συνέχεια της ισοπαλίας (1-1) που είχαν αποσπάσει οι “ερυθρόλευκοι” στην Ελασσόνα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει φέτος να σημειώσει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα κι αυτό θα επιδιώξει να πετύχει στο αυριανό ματς. Οι παίκτες του Σωτήρη Πετσιμέρη μπορεί να το πετύχουν, καθώς αντίπαλός τους είναι μία ομάδα που είναι σε αγωνιστική πτώση εδώ και 10 αγωνιστικές, από τη στιγμή που η ομάδα της Αγιάς μετρά δέκα σερί ήττες στο πρωτάθλημα, γεγονός που την έφερε να είναι ουραγός του πρωταθλήματος και να έχει ήδη αποδεχθεί τη μοίρα της.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θανάση Μαργαρίτη. Ο 26χρονος αμυντικός αποκόμισε τρία ράμματα στο κεφάλι στο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί ή όχι. Τραυματίας εξακολουθεί να είναι ο Κώστας Καμπέρης, ο οποίος θα απουσιάσει από ένα ακόμη παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις