Φινάλε στη σεζόν με Νίκη – Ολυμπιακός στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας

Τον συμπολίτη Ολυμπιακό αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου, σήμερα Σάββατο (1/4, 17:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Σε ένα από τα κλασικά ντέρμπι του ελληνικού μπάσκετ, η Νίκη Βόλου θα επιδιώξει να παίξει όμορφο μπάσκετ και να διεκδικήσει τη νίκη, κλείνοντας με θετικό πρόσημο μια κατά γενική ομολογία επιτυχημένη χρονιά.

Κάλεσμα στον κόσμο

Σε αυτό το παιχνίδι που θέλουμε να είναι γιορτή, προσκαλούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…

* Γενική είσοδος: 5 ευρώ
** Πριν την έναρξη του αγώνα θα τιμηθεί η ομάδα U-23 της Νίκης Βόλου που ανακηρύχθηκε υπερπρωταθλήτρια στους δύο ομίλους της Β’ ΕΣΚΑΘ και κέρδισε την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.
*** Επίσης, θα τιμηθεί η μνήμη των άδικα χαμένων φίλων της Νίκης Βόλου που σε κάθε τέτοιο παιχνίδι ήταν στο γήπεδο, άοκνοι συμπαραστάτες της αγαπημένης τους ομάδας.
**** Στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθενται και οι λαχνοί της λαχειοφόρου που είναι σε ισχύ. Η κλήρωση θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα.
***** Κάτοχοι καρτών διαρκείας και παιδιά έως 14 ετών εισέρχονται δωρεάν
****** Οι αθλητές των ακαδημιών μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από ειδικά διαμορφωμένη παιδική κερκίδα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις