Επιτυχίες για την Β. Διαλετάρα στο Off Road τρίαθλο

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Xterra Greece Championship, η κορυφαία διεθνής διοργάνωση του Off Road τριάθλου στο Δήμο της Βάρης- Βούλας-Βουλιαγμένης. H Βολιώτισσα Βιολέτα Διαλετάρα τερμάτισε 2η με χρόνο 3 ώρες και 50 λεπτά, μετά την Ιταλίδα Chloe Carloni, αφήνοντας πίσω την αθλήτρια…

…από την Τουρκία Ceren Hancioglou, όσον αφορά τα age groups γυναικών 30-34 χρονών. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Xterra Off Road τρίαθλο συνδυάζει την κολύμβηση με την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο και οι διοργανώσεις Xterra πραγματοποιούνται σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο και σε περιοχές με ιδιαίτερα μορφολογικά χαρακτηριστικά και φυσικό περιβάλλον, προκειμένου να αποτελούν μια ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία που χαρίζει αξέχαστες στιγμές στους συμμετέχοντες.
Επίσης, την Κυριακή 15 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην παραλία Κατερίνης o αγώνας Almiraman, ένας απαιτητικός αγώνας τριάθλου Half Iron, που αποτελείται από 1,9 χλμ. κολύμπι, 90 χλμ. ποδήλατο και 21 χλμ. τρέξιμο. Η Βολιώτισσα αθλήτρια κατετάγη 2η στην γενική κατηγορία στις γυναίκες με χρόνο 5 ώρες και 22 λεπτά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις