Χλόη κατά ΕΠΣΘ και διαιτησίας: “Είστε σοβαροί; Φτάνει αυτό το τσίρκο”

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον Απόλλωνα Καναλίων εξέφρασε η διοίκησης της Χλόης.

Αναλυτικά:

“Από την αρχή της χρονιάς είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε είτε κριθεί το αποτέλεσμα από την διαιτησία είτε όχι δεν έχουμε γράψει ούτε έχουμε παραπονεθεί στην ΕΠΣΘ ποτέ ,εκτός από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που από αποφάσεις του διαιτητή κρίθηκε το ματς.

Μας έχετε ζητήσει να μην ήμαστε καχύποπτοι με την διαιτησία,να μην γινόμαστε”μπαχαλάκιδες”,να κάνουμε υπομονή με την ανίκανη διαιτησία σας ( εκτός από 5,6 διαιτητές σας) , στέλνετε αρχιδιαιτητές στα παιχνίδια μας και βλέπετε ότι δεν έχει γίνει το παραμικρό στο γήπεδο της Χλόης, σε αντίθεση με πολλά γήπεδα του υπόλοιπου Νομού που γίνονται πολλά. Το ΔΣ της ομάδος δεν επέτρεψε να γίνει τίποτα και ποτέ, ούτε επέμενε να γραφτεί σε φύλλο αγώνα το παραμικρό συμβάν που ενοχοποιούσε είτε αντίπαλη ομάδα είτε διαιτητή.

Από εδώ και πέρα αυτά τελειώσανε!!!

Εσείς που θα έρχεστε θα είστε πολύ προσεκτικοί με τις αποφάσεις που θα παίρνετε όπως και στο τι θα γράφετε στο φύλλο αγώνος!

Χτες ζήσαμε το θέατρο του παραλόγου!!!

Είχαμε στο παιχνίδι έναν από τους καλύτερους διαιτητές που έχει αυτήν την στιγμή η ΕΠΣΘ και 2 βοηθούς που δεν ξέρουν βασικούς κανόνες και έρχονται να πάρουν το μεροκάματο.

Ο κ.Δημητριάδης προσπάθησε να κρατήσει σε ισορροπία το Δημοτικό Ντέρμπι που ήταν εντός και εκτός γηπέδου αλλά στο τελευταίο εικοσαλεπτο τα έκανε μαντάρα!

Ακυρώθηκε κανονικό γκολ υπέρ της ομάδος μας για οφσάιντ ενώ ο παίκτης καλυπτόταν 2 μέτρα.

Δεύτερο λανθασμένο οφσάιντ ενώ ο ποδοσφαιριστής της Χλόης έβγαινε τετ α τετ.

Στο τέλος του παιχνιδιού και ενώ η ομάδα μας κερδίζει 0-1 και πάει για πρωτάθλημα ανακαλύπτει πέναλτι ενώ έχουν χτυπήσει τα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές των Καναλίων και το ανέφεραν ακόμη και παράγοντες τις αντιπάλου ομάδος.

Πριν από αυτές τις αποφάσεις έχουν γίνει τα εξής:

Από την αρχή του παιχνιδιού παράγοντας των Καναλίων είναι πίσω από τον βοηθό διαιτητή και ότι του λέει αυτός σηκώνει την σημαία.

Εμάς μας αποβάλλετε εάν δεν καθόμαστε στον πάγκο μας.

Γίνεται σύρραξη τών ποδοσφαιριστών, σταματάει το παιχνίδι για 10+ λεπτά, ο προπονητής της ομάδος των Καναλίων έχει μπει στον αγωνιστικό χώρο σπρώχνει τον βοηθό και τον βρίζει επί 5 ολόκληρα λεπτά , παίζουμε όλο το παιχνίδι με πόρτες ανοιχτές και όταν πήγανε να μπούνε φίλαθλοι των Καναλίων μέσα στο γήπεδο τρέχαμε οι παράγοντες της Χλόης να κλείσουμε τις πόρτες. Οι παράγοντες των Καναλίων πετούσαν χαρταετό!!!

Παράγοντας των Καναλίων πήγε στην μεριά που ήταν οι φίλαθλοι της Χλόης, έβρισε και έφτυσε μία μητέρα που είχε έρθει με τον γιο της να δούνε το παιχνίδι !

Ο πρόεδρος της ομάδος των Καναλίων έκοβε βόλτες με το ψυκτικό μέσα στον αγωνιστικό χώρο ενώ υπήρχε γιατρός. Ο διαιτητής??

Ο διαιτητής δεν απέβαλε κανέναν, δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα και κατέστρεψε την πορεία και την προσπάθεια της ομάδος μας.

Είστε σοβαροί????

Αναλάβετε την ευθύνη και να διορθώσετε όλο αυτό το μπάχαλο διαιτησίας που έχετε δημιουργήσει!

Φτάνει αυτό το τσίρκο!!!

Το ποτήρι ξεχείλισε!!!

ΥΓ1: Χλόη γερά!!! Στο τέλος θα τα καταφέρουμε κόντρα σε όλους και όλα!!!

ΥΓ2: ευχαριστούμε τους φίλους της Χλόης που κάνανε έδρα τα Κανάλια, προστάτευσαν και στήριξαν την ομάδα και δεν θα την αφήσουν να πάθει τίποτα ποτέ και από κανέναν!!!

ΥΓ3: πια ιστορία ρε Τσίρκο??

Γήπεδο ξερό, πόρτες ανοιχτές. Ούτε τα βασικά!”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις