Ο ύμνος της ΑΕΚ στα τηλεφωνικά κέντρα της AEGEAN OIL

Θερμότατη υποδοχή επιφύλασσαν οι εργαζόμενοι της AEGEAN στον Δημήτρη Μελισσανίδη σήμερα το πρωί για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ. Όλοι τους, τον περίμεναν στην είσοδο και τον χειροκρότησαν όταν μπήκε στο κτίριο.

Εκείνος τους μίλησε, εμφανώς συγκινημένος για την υποδοχή τους αλλά και την επιτυχία της Ένωσης.

«Ευχαριστώ τους εργαζόμενους για την ιδιαίτερη χαρά που μου προσφέρουν με αυτήν τους την έκπληξη. Νιώθω ικανοποίηση, κυρίως για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι φυσικά η κατάκτηση του Κυπέλλου, που έδωσε και πάλι στους οπαδούς και τους φιλάθλους της ΑΕΚ τη χαρά και το χαμόγελο που τους έλειπαν τόσα χρόνια», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το pontos-news.gr και συνέχισε:


«Ο δεύτερος γιατί αποδείχτηκε ότι όταν υπάρχει αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη, κερδισμένο τελικά βγαίνει το ποδόσφαιρο. Χθες το βράδυ ο μεγάλος κερδισμένος ήταν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω το Κύπελλο στα αδικοχαμένα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού».

Για την ιστορία, από σήμερα το πρωί, κατόπιν εντολής του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, σε όλα τα τηλεφωνικά κέντρα της AEGEAN ακούγεται ο ύμνος της Ένωσης «Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια», κατέληξε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις