Εύκολα ο Ηρακλής 2-0 τον λίγο Πανσερραϊκό

Ο ΠΟΤ Ηρακλής, όπως στον πρώτο γύρο, έτσι και τώρα θρίαμβευσε του Πανσερραϊκού με πρωταγωνιστή τον Ντένζελ Γιουμπιτάνα.

Μετά το ματς με τον ΠΟΤ Ηρακλή ξεκίνησε το «τρελό» σερί νικών του Πανσερραϊκού, σε αυτό με τους Κυανόλευκους για τον δεύτερο γύρο διακόπηκε. Όπως στον πρώτο γύρο, έτσι και την Τετάρτη (05/04) οι Θεσσαλονικείς έριξαν… ροπαλιά στα Λιοντάρια. Οι Κυανόλευκοι του Σάκη Τσιώλη ήταν ανώτεροι, πανηγύρισαν δίκαιη νίκη με 2-0 και υποχρέωσαν την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη στην πρώτη ήττα μετά από 13 διαδοχικές νίκες!

Στο 39′ ο Στάικος έκανε πέναλτι στον Γιουμπιτάνα και ο ίδιος από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ. Ο Πανσερραϊκός έκανε την πρώτη τελική στο Καυτανζόγλειο στο… 75′ και ένα λεπτό μετά ο Πατράλης με εκπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Δοκάρι στο 87′ με σέντρα είχε ο Λυμπεράκης.

Οι Ερυθρόλευκοι, πάντως, βρίσκονται στο +12 από τη 2η Αναγέννηση Καρδίτσας, έχοντας 2 παιχνίδια περισσότερα.

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-2
Σκόρερ: 40′ πέν. Γιουμπιτάνα, 76′ σουτ Πατράλης
Δοκάρι: 87′ Λυμπεράκης

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ (89′ Σγουρής), Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα (83′ Παπαστεριανός), Κούστα (64′ Κουντουριώτης), Πατράλης, Τομάς (89′ Τότσκα), Άλεξιτς (89′ Δοϊρανλής).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης (60′ Δεληγιαννίδης), Καρασαλίδης, Αυλωνίτης, Σοφιανός, Πεταυράκης (81′ Λυμπεράκης), Στάικος (46 Μούργος), Κανίς (46′ Κατσαντώνης), Στίνα, Θυμιάνης, Σαΐντ (60′ Μπαΐροβιτς).

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Μηνούδης (Πιερίας), Βασιλόπουλος (Έβρου)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις