Σε συγκεκριμένο πλάνο κινείται ο Ολυμπιακός Βόλου

Παρότι ο Ολυμπιακός Βόλου μετά από δέκα χρόνια και συγκεκριμένα από την περίοδο 2006-07, θα αγωνιστεί και πάλι στην Γ’ Εθνική, μια κατηγορία που δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου, είναι ομάδα που προσελκύει παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών, να έρθουν να αγωνιστούν. Το κίνητρο του πρωταθλητισμού είναι σημαντικό, όπως…

…και το γεγονός πως η ομάδα θα λειτουργήσει επαγγελματικά, όπως προαναφέραμε.
Οι άνθρωποι που θα αναλάβουν τον Ολυμπιακό κινούνται πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο. Ήδη αρκετοί παίκτες με θητεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής βρίσκονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με ορισμένους – μάλιστα – έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις και τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις. Επίσης, θα αποκτηθούν και αρκετοί Βολιώτες ποδοσφαιριστές, καθώς η διοίκηση επιθυμεί να υπάρχει στην ομάδα και ντόπιο στοιχείο. Οι κινήσεις θα προχωρήσουν μετά την υπογραφή του συμφωνητικού ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και στους ανθρώπους που έχουν κάνει μπροστά για να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα (υπολογίζεται την άλλη εβδομάδα).
Το πρώτο θέμα που θα απασχολήσει τη διοικούσα επιτροπή θα είναι αυτό του προπονητή και ήδη γίνονται κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξετάζουν λίστα με ελεύθερους προπονητές, οι οποίοι έχουν δουλέψει σε υψηλότερο επίπεδο, από αυτό της Γ’ Εθνικής.
Σύντομα θα κλείσει και το θέμα του αθλητικού κέντρου, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, ενώ η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, η οποία θα ντύσει φέτος τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις