«Ένα εκατομμύριο έβαλε ο Καρυπίδης στον Άρη»

Ο κ. Ψηφίδης, μίλησε για τα χρήματα που έβαλε στο ποδοσφαιρικό τμήμα φέτος ο Θοδωρής Καρυπίδης, αλλά και για τη γενική συνέλευση της 30ής Μαΐου.
Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Arena FM:

Για τη φετινή χρονιά: «Κάναμε απολογισμό στο Δ.Σ. του συλλόγου και διαπιστώσαμε ότι ο κ. Καρυπίδης έβαλε στον Άρη 1.045.123 ευρώ, είχε έσοδα 83.527 και έτσι έχει βάλει από την τσέπη του στα ταμεία της ομάδας το συνολικό ποσό των 961.000 ευρώ. Αυτό πλέον εγκρίθηκε από όλο το συμβούλιο και έτσι θα πάμε στη γενική συνέλευση, γνωρίζοντας πού δαπανήθηκε ακόμη και το τελευταίο ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά, αλλά στη γενική συνέλευση θα έρθει ο κ. Καρυπίδης για να παρουσιάσει το πρόγραμμά του από εδώ και πέρα. Δεν γνωρίζω εάν θα τον ψηφίσουν τα μέλη, αλλά σίγουρα θα έχει τον πρώτο λόγο. Η συνέλευση θα αποφασίσει για τη δημιουργία νέας ανώνυμης εταιρίας, όπως και για το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου αυτής».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Η ομάδα βγήκε κατηγορία με σχετική άνεση και θα πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια σε όλους, αλλά ο Άρης είναι ένας ζωντανός οργανισμός με πολλά τμήματα και πολλά προβλήματα. Κάθε μέρα προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για όσα μας παρουσιάζονται και υπάρχουν πάρα πολλές δυσκολίες, αλλά θα τις ξεπεράσουμε».

Για την εκκαθάριση: «Η εκκαθάριση δεν είναι το θέμα της γενικής συνέλευσης, αλλά η δημιουργία της νέας ΠΑΕ. Άρα αυτό το θέμα θα συζητηθεί σε κάποια άλλη συνέλευση, όλα κυλούν όπως ορίζουν οι Νόμοι και είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά».