Μεγάλη διάκριση για τον βολιώτη Κώστα Τσαντό

Ύστερα από μια εξαιρετική εμφάνιση στον υπερ-μαραθώνιο των 76Km,του περίφημου δρομικού γεγονότος Transvulcania που φιλοξενήθηκε στην ηφαιστειογενή La Palma των Καναρίων νήσων, ο Κώστας Τσαντός μετά από 10:05:44 τερμάτισε στην 111 θέση ανάμεσα σε 1700 αθλητές. Ο αγώνας είναι ο εναρκτήριος της σειράς του πρωταθλήματος κόσμου Skyrunning του 2016.

Για μια ακόμη χρονιά ο Transvulcania Ultramarathon, τα είχε όλα. Ενθουσιασμό, ένταση, μεγάλα ονόματα να πρωταγωνιστούν και μεγάλες μάχες καθώς περνούσαν τα χιλιόμετρα – κυρίως στους άντρες – γιατί στις γυναίκες είχαμε εκπλήξεις. Η εκκίνηση δόθηκε στο επίπεδο της θάλασσας, στο Faro de Fuecaliente και οι αθλητές έφτασαν στην υψηλότερη κορυφή σε ύψος 2420 στο Los Muchachos, τερματίζοντας στο Lios Lianos ύστερα από μία πολύ δύσκολη τεχνικά διαδρομή.

Σκοπός του αθλητή, πέρα από τη συμμετοχή και διάκρισή του, αποτέλεσε και η διάδοση του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί (UTP.gr) στις 3 Δεκεμβρίου 2016 με σκοπό να παρευρεθούν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας ULTRA TRAIL κοινότητας στον τόπο μας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις