Καβουσάκης: «Απλήρωτοι για τέσσερις μήνες»

Τέσσερις μήνες απλήρωτοι είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου σύμφωνα με δηλώσεις του Ζαχαρία Καβουσάκη. Μ’ αυτόν τον τρόπο ο έμπειρος πορτιέρε των ερυθρολεύκων θέλησε να απαντήσει σε όσους λένε πως είναι πληρωμένοι και το χειρότερο απ’ όλα, όπως τόνισε, είναι ότι τους κατηγορούν ότι χρηματίζονται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζαχαρίας Καβουσάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καστοριά:

Στην ερώτηση αν ήταν καταδικαστική η ήττα από την Καστοριά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου απάντησε: «Όπως τα υπολογίζαμε θα έπρεπε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια κάτι που ήταν πολύ δύσκολο. Μπορεί οι πρώτοι που φταίμε να είμαστε εμείς αλλά έχει μεγάλο μερίδιο όλος ο Ολυμπιακός. Η ομάδα είναι τέσσερις μήνες απλήρωτη, γιατί ακούγονται πολλά πως είμαστε πληρωμένοι και όλα αυτά. Δεν ισχύει. Και εκτός αυτού μέλη της ομάδας διαδίδουν φήμες ότι παίκτες της ομάδας χρηματίζονται. Ο οπαδός από το μυαλό του το βγάζει;»

Για το αν ακούστηκε στο σημερινό παιχνίδι ότι χρηματίζονται: «Ακούστηκε, ναι. Εκεί πονάει φέτος ο Ολυμπιακός»

«Έγιναν λάθη από την πρώτη μέρα» είπε με νόημα ο Καβουσάκης

Για τα εύκολα γκολ που δέχθηκε η ομάδα: «Στο πρώτο γκολ έχω ευθύνη, έπρεπε να καθαρίσω τη φάση. Στο δεύτερο που προήλθε από βολέ του τερματοφύλακα είναι πράγματα που μαθαίνονται από την ακαδημία. Ο ένας πηδάει, ο άλλος κάνει βάθος. Έχουμε δεχθεί τέσσερα τέρματα με τον ίδιο τρόπο».

“Ήρθα για να ανέβουμε κατηγορία”

Για την επιλογή του να μείνει στον Ολυμπιακό σε αντίθεση με πολλούς παίκτες που αποχώρησαν: «Εγώ ότι ξεκινάω το τελειώνω. Ακόμη και τον Ιανουάριο που έγινε το τεράστιο λάθος να φύγουν αυτά τα έμπειρα παιδιά, πείστηκα ότι θα αντικατασταθούν και όλοι μαζί θα πάμε να σώσουμε την ομάδα. Αν και δεν ήρθα γι’ αυτόν τον στόχο στην ομάδα. Εγώ όταν ήρθα στην ομάδα, ήρθα για να ανέβουμε κατηγορία».

Για το αν οι νέοι επενδυτές έχουν έρθει σε επαφή με κάποιους ποδοσφαιριστές: «Υπάρχει θέληση από τους καινούργιους επενδυτές να κρατήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές. Το γνωρίζω σίγουρα».

απόδοση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις