ΠΑΟΚ – Βόλος: Χωρίς δύο η αποστολή του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (9/4) αγώνα στην Τούμπα κόντρα στον Βόλο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει ξανά στη διάθεση του τον Λευτέρη Λύρατζη, αλλά να αφήνει εκτός αποστολής τον Ζόαν Σάστρε και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Η προπόνηση του Σαββάτου περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Ο Ζόαν Σάστρε ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα, όπως κι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης για λόγους αποφόρτισης. Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Τόμας Κεντζιόρα και Γιάσμιν Κούρτιτς.»

Πέρα από τον δεξιό μπακ του Δικεφάλου, στην αποστολή επέστρεψε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ εκτός έμειναν και οι Νάσμπεργκ, Ρικάρντο, Τσαούσης και Τζίμας.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για τον αυριανό αγώνα είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Μιχαηλίδης , Ίνγκασον , Κάργας , Ράφα Σοάρες , Φιλίπε Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Μπράντον .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις