Στην αντεπίθεση ο Πολωνός διαιτητής του ΑΕΚ – Άρης: “Δέχθηκα επίθεση από μεθυσμένο οπαδό του Παναθηναϊκού”

Ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόβσκι, μίλησε στην πολωνική ιστοσελίδα “weszlo”, υποστηρίζοντας ότι οπαδός του Παναθηναϊκού, που ήταν μεθυσμένος, του επιτέθηκε μόλις προσγειώθηκαν στην Αθήνα.

Ο Πολωνός διαιτητής, Πάβελ Ρατσκόβσκι μαζί με τους βοηθούς του κατηγορήθηκαν ότι εμφανίστηκαν μεθυσμένοι και προκάλεσαν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους κατά την άφιξή τους στο “Ελ. Βενιζέλος” ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη.

Αποτέλεσμα ήταν η ΚΕΔ να προχωρήσει στην αντικατάστασή τους, με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο να είναι ο νέος διαιτητής που ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση.

Η εκδοχή ωστόσο, του Πολωνού ρέφερι είναι διαφορετική και στις δηλώσεις που έκανε σε πολωνική ιστοσελίδα “weszlo” υποστήριξε πως εκείνος ήταν που δέχθηκε επίθεση και μάλιστα από μεθυσμένο οπαδό του Παναθηναϊκού.

“Δέχθηκα επίθεση από οπαδό του Παναθηναϊκού μετά την προσγείωση στην Αθήνα. Με έφτυσαν και με χτύπησαν. Αυτός ο άνθρωπος ήταν μεθυσμένος και είπε ότι θα με καταστρέψει στον Τύπο. Σηκώθηκε από τη θέση του και είπε ότι είναι από τον Παναθηναϊκό και θα με καταστρέψει.

Θέλαμε να πάμε στην αστυνομία, αλλά ο φύλακας από την Ελλάδα είπε ότι θα περάσουμε όλη τη νύχτα εκεί στο αστυνομικό τμήμα. Αύριο είχαμε έναν σημαντικό αγώνα, οπότε είπαμε καλύτερα να πάμε στο ξενοδοχείο”, ανέφερε ο Πολωνός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις