Τσοκάνης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο»

Για την ήττα και τους λόγους που ήρθε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ανέφερε ο Τάσος Τσοκάνης του Βόλου.
Ο Βόλος γνώρισε βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ καθώς ήταν πίσω στο σκορ με 4-0 στο ημίχρονο και εν τέλει απλά μείωσε σε 4-2.

Ο Τάσος Τσοκάνης μίλησε στη «NOVA» και αναφέρθηκε στους λόγους για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και στο τι πήγε στραβά.

«Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με τρία γκολ σε είκοσι λεπτά δεν μπορείς να διεκδικήσεις πολλά πράγματα. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και γι’ αυτό πετύχαμε και δύο γκολ».

Στην συνέχεια είπε: «Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα έμοιαζε σαν να βραχυκύκλωσε. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και ο δικός μας καθρέπτης είναι το γήπεδο. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Τώρα έχουμε την διακοπή για το Πάσχα. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο. Όπως είπα και πριν ο δικός μας καθρέπτης είναι το γήπεδο. Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι θα πάμε να τα δώσουμε όλα καθώς παίζουμε στην έδρα μας και θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει στο τέλος».

Για το δικό του γκολ: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος. Πέρασα πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Αλλά όταν η ομάδα χάνει με τέσσερα γκολ δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό. Πρέπει να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις