«Δεν ήμασταν μεθυσμένοι, o Μπένετ μού είπε ότι δεν θα σφυρίξω!»

Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι, ο Πολώνός διαιτητής που είχε οριστεί να διευθύνει το ΑΕΚ-Άρης και τελικά απαλλάχθηκε, αφού έγινε νέος ορισμός με τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο να παίρνει την θέση του, μίλησε στο Gazzetta και αποκάλυψε πως ουδέποτε ήταν μεθυσμένος, πως ποτέ δεν προκάλεσε κάποιο επεισόδιο ούτε ήταν αυτός και συνάδελφοί του ήταν εξαφανισμένοι και ότι απλώς ο κ. Μπένετ πήγε το πρωί στο ξενοδοχείο και μου ανακοίνωσε ότι δεν θα σφυρίξω το παιχνίδι. Ο ίδιος τόνισε πως πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διαιτητή Πάβελ Ρατσκόφσκι στο Gazzetta:

«Όλα αυτά που γράφτηκαν ότι είμαστε μεθυσμένοι είναι ψέματα. Είμαστε επαγγελματίες διαιτητές και ποτέ δεν θα συμπεριφερόμασταν με τέτοιο τρόπο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης αυτό που συνέβη είναι το εξής:

Δύο επιβάτες που γνώριζαν και τις δύο γλώσσες, άρχισαν να μας βρίζουν χωρίς κανένα λόγο. Μας είπαν ότι υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό και ότι την επόμενη μέρα θα τα πούμε όλα στον Τύπο και δεν θα σφυρίξουν στο παιχνίδι αυτό.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Όταν προσγειωθήκαμε ένας απ’ αυτούς μας επιτέθηκε φραστικά και με έφτυσε στο πρόσωπο. Με την παρέμβαση της αστυνομίας το επεισόδιο σταμάτησε. Ουτε μεθυσμένοι ήμασταν ούτε τίποτε, κι ενώ ήρθαμε εδώ να σφυρίξουμε το παιχνίδι αυτό. Μας ενημέρωσαν πως αυτό δεν θα συμβεί. Για τα όλα τα υπόλοιπα θα τοποθετηθώ μέσω του κ. Μπένετ.

Εγώ ήθελα να κάνω καταγγελία στην αστυνομία στο αεροδρόμιο και ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό και θα χάσουμε όλη την νύχτα. Εγώ το αποδέχθηκα και πήγα στο ξενοδοχείο όπου πέρασα όλη τη νύχτα, όχι σε κάποιο μπαρ, όπως μπορεί εύκολα να αποδειχθεί από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής του. Το πρωί ενώ κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου, όπως λανθασμένα διέρρευσε, ήρθε να με βρει στο ξενοδοχείο ο κ. Μπένετ και μου είπε ότι ο ορισμός μου αναβάλλεται και δεν θα σφυρίξω το ματς. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό. Ούτε μεθυσμένος ήμουν, ούτε σε κάποιο μπαρ, ούτε κάποιο τσακωμό προκάλεσα και ο κ. Μπένετ μου είπε πως δεν θα σφυρίξω το παιχνίδι».

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις