Αναγέννηση Καρδίτσας: «Aλκοτέστ και στους Έλληνες διαιτητές»

Μοιράσου το άρθρο

Η Αναγέννηση Καρδίτσας φωνάζει για τη διαιτησία του Καδδά (Αχαΐας) κόντρα στον ΠΑΟΚ Β και στάθηκε στην ανατροπή του Ελιβέλτο από τον Κωττά.

Για αλλοίωση αποτελέσματος στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β (1-2) κάνει λόγο η Αναγέννηση Καρδίτσας. Πρότεινε σε ανακοίνωσή της να γίνονται αλκοτέστ και στους Έλληνες διαιτησίες και ανέφερε για την απόφαση του Καδδά (Αχαΐας) να μην δείξει την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Ελιβέλτο από τον Κωττά:

«Στο ίδιο έργο θεατές! Για ακόμη ένα παιχνίδι γινόμαστε μάρτυρες αλλοίωσης αποτελέσματος αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος. Έχει και η υπομονή τα όρια της κύριοι. Πότε θα σταματήσετε να παίζετε με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας; Πότε θα σταματήσετε να διαμορφώνετε εσείς τα αποτελέσματα; Πότε θα σταματήσετε να είστε εσείς αρνητικοί πρωταγωνιστές;

Ο διαιτητής κ. Καδδάς του συνδέσμου Αχαΐας «έκλεισε τα μάτια» στην ανατροπή του Ελιβέλτο εντός περιοχής στο 45ο λεπτό, φάση η οποία εξελίχθηκε ακριβώς μπροστά του. Πλέον δεν μιλάμε για ανθρώπινα λάθη ή ανικανότητα μιλάμε για δόλο.

Υ.Γ.1 Όσο οι τύχες των αγώνων και του πρωταθλήματος θα κρίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει καμία τύχη.

Υ.Γ.2 Τελικά θα πρέπει να γίνονται αλκοτέστ και στους Έλληνες διαιτητές!

Υ.Γ.3 Κύριοι σας σιχαθήκαμε όλους! Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο. Το μόνο πράγμα που έχετε να κάνετε τόσο εσείς κ. Μάνταλε όσο και οι συνεργάτες σας στην ΚΕΔ είναι να μας αδειάσετε τη γωνιά το συντομότερο δυνατόν.

Υ.Γ. 4 Επιτέλους σεβαστείτε την ιστορία μας και τους χιλιάδες φιλάθλους μας!

Δείτε το βίντεο και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις