Με Χανιώτη την Μ. Τετάρτη για το γόητρο ο Ολυμπιακός Βόλου

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε την Μ. Τετάρτη στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται στις 4 μ.μ. στo γήπεδο της Τριγλίας στην Χαλκιδική με τον Χανιώτη, για την 24η αγωνιστική του 2ου ομίλου.
Οι “ερυθρόλευκοι” μετά την ήττα με 2-1 στη Νεάπολη από την Καστοριά την περασμένη Κυριακή ουσιαστικά έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία, ωστόσο, θα πάνε να αντιμετωπίσουν την δεύτερη στην κατάταξη ομάδα του Χανιώτη, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Υπάρχει απογοήτευση στον Ολυμπιακό, ενώ και τα όσα ειπώθηκαν από παίκτες της ομάδας μετά το παιχνίδι με την Καστοριά έχουν δημιουργήσει κλίμα στην ομάδα και καλούνται οι “ερυθρόλευκοι” να ολοκληρώσουν μία πολύ κακή χρονιά χωρίς να διαταραχτεί περισσότερο το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο Ολυμπιακός στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος καλείται να παίξει για το γόητρο και την ιστορία τους, σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα, έστω κι αν η ομάδα είναι αναγκασμένη να ξαναβάλει τις βάσεις ενός νέου οικοδομήματος από την Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις