Έκρηξη Αλαφούζου στο Δ.Σ. της SL1: «Ελέγχει την ΕΠΟ, εγώ δεν κλείστηκα μόνος μου στη φυλακή»

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είχε πολύ έντονο διάλογο με τον εκπρόσωπο της Ένωσης, Γιώργο Κοσμά στο Δ.Σ. της Λίγκας, όπου συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα της αλλαγής διαιτητών στο ΑΕΚ-Άρης και οι επιστολές που εστάλησαν στη Λίγκα για να ζητηθούν εξηγήσεις από την ΚΕΔ.

«Το ποιος ελέγχει το ποδόσφαιρο σήμερα, την ΕΠΟ, το ποιος είναι ο κ.Παπαδόπουλος που καταδικάστηκε από τις επιτροπές, το ξέρουν όλοι. Όσο και να φωνάζει ο κ.Κοσμάς. Όλοι το ξέρουν. Λυπάμαι πολύ και για τον κ.Μπαλτάκο, που έχει και μία ιστορία. Μας είπε ο κ.Κοσμάς ότι η ΑΕΚ ζήτησε να αλλάξει ο διαιτητής. Εμείς ποτέ δεν θίξαμε την ΑΕΚ στην επιστολή μας. Ζητήσαμε συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Μπένετ. Τώρα γιατί θίχτηκε, δεν το ξέρω. Να χαίρεστε και τον κ.Μελισσανίδη. Λέτε στην ανακοίνωσή σας ότι με έκλεισε ο Μαρινάκης σε φυλακή. Εγώ τουλάχιστον δεν κλείστηκα μόνος μου στη φυλακή. Να σας χαίρονται οι δικοί σας», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος κι αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Λίγκας!

Προηγουμένως ο Γιώργος Κοσμάς είχε χαρακτηρίσει «εξόχως συκοφαντικές και τις δύο ανακοινώσεις (σ.σ. τις επιστολές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λίγκα)», προσθέτοντας πως: «Η ΑΕΚ δεν έχει κατηγορηθεί για εγκληματική οργάνωση, ποτέ». 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις