Στην Τρίγλια με Χανιώτη αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε σήμερα Μ. Τετάρτη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον δεύτερο στη βαθμολογία Χανιώτη. Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής και θα αρχίσει στις 16.00. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποβιβαστούν και μαθηματικά σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας, ενώ αυτή μπορεί να συμβεί ακόμη και αν κερδίσουν, αν αντίστοιχα νικήσει ο 9ος ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην Καστοριά.
Οι Σωτήρης Πετσιμέρης και Λευτέρης Φούτρης δεν μπορούν να υπολογίζουν για τον σημερινό αγώνα στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κόλα (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες) και του τραυματία Καμπέρη, ενώ ίσως μείνει εκτός και ο Αναστασίου λόγω ίωσης.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι σίγουρα οι: Καβουσάκης, Κωνσταντίνου, Σκοπελίτης, Θεοδωρόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Παπαδήμος, Γιαρλελής, Μαργαρίτης, Καρβούνης, Διαμαντόπουλος, Ντινόπουλος, Σκύφτας, Σταμπουλής, Μυλωνάς, Ακριβόπουλος, Κατσαγεωργίου, Καρατσόλης.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιάννης Γκαϊτατζής της ΕΠΣ Αθηνών και βοηθοί οι Παύλος Μποΐτσιος της ΕΠΣ Δράμας και Ευάγγελος Αναστασίου της ΕΠΣ Σερρών. Παρατηρητής τους θα είναι ο Περικλής Βασιλειάδης της ΕΠΣ Πέλλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις