Στον τελικό της ΕΠΣΘ ο Θησέας, 5-4 στα πέναλτι τον Μαγνησιακό

Σε ματς για γερά νεύρα εξελίχθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, μεταξύ του Θησέα και του Μαγνησιακού.

Το συγκρότημα του Θάνου Θεοδώρου κρατούσε την πρόκριση στα “πόδια” του μέχρι το τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα, όμως η ομάδα της Αγριάς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και οδήγησε το ματς στην παράταση.

Οι ισορροπίες στην 30λεπτη παράταση δεν άλλαξαν και η πρόκριση παίχθηκε στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, όπου οι πράσινοι πήραν την πρόκριση ευστοχώντας σε τέσσερα έναντι τριών του Μαγνησιακού.

Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Δημητριάδης, με τον Μαγνησιακό να βάζει τις βάσεις για τη συμμετοχή του για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το συγκρότημα του Θάνου Θεοδώρου θα έπαιρνε το εισιτήριο για τον τελικό, ήρθε ο Νάκας στο 90′ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή, σε σέντρα του Τσιανάκα.

Στην ημίωρη παράταση δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Κεφαλάς απέκρουσε τις εκτελέσεις των Παπαδόπουλου και Σιώμου, ο Ράπτης αυτή του Αλεξίου, με τον Ιακωβίδη να ευστοχεί στο τελευταίο και να στέλνει στα ουράνια ομάδα και φιλάθλους των πρασίνων που είχαν έντονη παρουσία στην κερκίδα του “Π. Μαγουλάς”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις