Άκρως επιτυχημένο το 1ο Volos Easter Cup (pics, vid)

Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε το 1ο Volos Easter Cup.

Ομαδες απ’ όλη την Ελλάδα όπως οι Ολυμπιακός, Ιωνικός, ΠΑΕ Βόλος, Α.Σ. Σαρακηνός Βόλου, Γ.Σ. Θησέας Αγριάς, ΑΟ Γιάννενα Ελπίδες, Art School-Εθνικός Αστέρας, ΑΕ Πικερμίου, Αγία Παρασκευή, Αθλόπολης Κορίνθου, Ολυμπιακός Βόλου, Φωστήρα Καισαριανής και φυσικά η Νίκη Βόλου συμμετείχαν σ’ ένα ξεχωριστό τουρνουά!

Παιδιά από 10 έως 18 ετών, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να χαρούν το παιχνίδι λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα!

Το εν λόγω τουρνουά είχε άκρως εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό χαρακτήρα και όσοι βρέθηκαν στα γήπεδα του Βόλου, δεδομένα είδαν παιδιά να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο!

Στην τελετή λήξη οι Τέας Ιωάννης (θεματικός αντιπεριφερειάρχης νέων τεχνολογιών, μεταφορών και επικοινωνιών) και Κίτσιος Γεώργιος (θεματικός αντιπεριφερειάρχης εμπορίου) προχώρησαν στις βραβεύσεις των αθλητών.

Περίπου 700 παιδιά, 20 ομάδες, 60 τμήματα… Το πρώτο Volos Easter Cup ανέβασε ψηλά τον πήχη. Η συνέχεια αναμένεται να μας βρει με μια ακόμα πιο μεγάλη αγκαλιά για όλους!

Ευχαριστούμε την ΕΠΣΘ, την περιφέρεια και τις διοικήσεις της Αγίας Παρασκευής, του Σαρακηνού και του Πηλέα για την παραχώρηση των γηπέδων τους. Ενα ξεχωριστό «ευχαριστώ» θα θέλαμε να στείλουμε στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας που ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά στο πλευρό των παιδιών μας.

Το video από την ημέρα των τελικών:

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις