Απάντησε ο Ολυμπιακός στον Παπαδόπουλο για τις παραιτήσεις: Καμία αρμοδιότητα

Η προτροπή του εκπροσώπου των επενδυτών, κ. Παπαδόπουλου, να παραιτηθεί τόσο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Τσεκούρας, όσο και ο ταμίας του συλλόγου, κ. Πέγιος, προκάλεσε την αντίδραση της ερυθρόλευκης διοίκησης που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Με αφορμή την προτροπή του κου Παπαδόπουλου κατά την σημερινή συνέντευξη Τύπου για παραίτηση του προέδρου και του ταμία του Συλλογου μας αναφέρουμε τα εξής.

  1. Το αντικείμενο των συνομιλιών με τον κ.Παπαδόπουλο όπως και το κείμενο του συμφωνητικού αναφέρονται  ρητά  στην παραχώρηση και εκπροσώπηση αποκλειστικα και μονο του ποδοσφαιρικου τμηματος και οχι της Διοικησης του Ερασιτεχνη, σε όμιλο εταιρειών που εκπροσωπεί ο κος Γιάννης Παπαδοπουλος.

2.Ο κος Γιάννης Παπαδοπουλος ως εκπρόσωπος του ομίλου που εκπροσωπεί δεν έχει καμία αρμοδιότητα να επεμβαίνει στην εν γενει λειτουργία του τρόπου διοικησης του Συλλογου και των υπολοίπων τμημάτων όπως δεν θα επεμβαίνει και η διοικηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

  1. Η πρόθεση του προέδρου και του ταμία  του Συλλόγου ήταν εξ αρχης να μην έχουν καμία συμμετοχή στην διοίκηση ,στην οργάνωση και στην λειτουργία του ποδοσφαιρικου τμήματος ως εκ τούτου δεν κατανοούμε την στοχευμενη προτροπή του για παραιτηση μόνο αυτών των δυο εξ  όλων των μελών της Διοίκησης.
  2. Η διοίκηση του Συλλογου είναι υπεύθυνη για την λειτουργια ,τις επιτυχίες και αποτυχιες και των 8 τμημάτων που διατηρεί  και δεν υπάρχει ξεχωριστή διοίκηση για κάθε τμήμα.
  3. Η διοίκηση και τα μέλη της εκλέγονται μετά από νόμιμες διαδικασίες και  εκλογές βασει καταστατικού, λογοδοτούν στα μελη του Συλλογου και παραιτουνται μόνο στην ΓΣ.
  4. Εάν η προτροπή για παραίτηση του προέδρου μας και του ταμία έγινε από κακή πληροφόρηση της λειτουργιας ενός Ερασιτεχνικου σωματείου και δεν είναι στοχευμενη και καθοδηγουμενη καλό θα είναι και εν οψει της ΓΣ να διευκρινιστεί από τον κύριο Παπαδόπουλο.
  5. Τέτοιου είδους δηλώσεις δεν βοηθούν την επιδιωκόμενη συνεργασια ,την ομόνοια και το καλό κλίμα που πρέπει να υπάρχει ώστε όλοι μαζί ενωμενοι να πετύχουμε τον στόχο της αναγέννησης της ομάδας μας.

7.Υπενθυμίζουμε ότι την τελική έγκριση της συμφωνίας θα την δώσουν τα μέλη της ΓΣ αφού απαντηθούν όλα τα ερωτήματα τους απο τον ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές όλων των τμηματων μας, στις Διοικουσες επιτροπές Μπάσκετ αντρών γυναικων και  Βόλεϊ στα παιδιά των ακαδημιών και στους γονείς τους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις