Ολυμπιακός Β.: Δεν κατανοούμε τη στοχευμένη προτροπή του Γ. Παπαδόπουλου για παραιτήσεις

Ανακοίνωση για το θέμα που προέκυψε στο τέλος της συνέντευξης εξέδωσε και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Αναλυτικά:

«Με αφορμή την προτροπή του κ. Παπαδόπουλου κατά την συνέντευξη Τύπου για παραίτηση του προέδρου και του ταμία του συλλόγου μας αναφέρουμε τα εξής.

1. Το αντικείμενο των συνομιλιών με τον κ. Παπαδόπουλο όπως και το κείμενο του συμφωνητικού αναφέρονται ρητά στην παραχώρηση και εκπροσώπηση αποκλειστικά και μόνο του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι της διοίκησης του Ερασιτέχνη, σε όμιλο εταιρειών που εκπροσωπεί ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος.

2. Ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος του ομίλου που εκπροσωπεί δεν έχει καμία αρμοδιότητα να επεμβαίνει στην εν γένει λειτουργία του τρόπου διοίκησης του συλλόγου και των υπολοίπων τμημάτων όπως δεν θα επεμβαίνει και η διοίκηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

3. Η πρόθεση του προέδρου και του ταμία του συλλόγου ήταν εξ αρχής να μην έχουν καμία συμμετοχή στην διοίκηση, στην οργάνωση και στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και ως εκ τούτου δεν κατανοούμε τη στοχευμένη προτροπή του για παραίτηση μόνο αυτών των δυο εξ όλων των μελών της διοίκησης.

4. Η διοίκηση του συλλόγου είναι υπεύθυνη για την λειτουργία, τις επιτυχίες και αποτυχίες και των οκτώ τμημάτων που διατηρεί και δεν υπάρχει ξεχωριστή διοίκηση για κάθε τμήμα.

5. Η διοίκηση και τα μέλη της εκλέγονται μετά από νόμιμες διαδικασίες και εκλογές βάσει καταστατικού, λογοδοτούν στα μέλη του συλλόγου και παραιτούνται μόνο στην Γ.Σ. Εάν η προτροπή για παραίτηση του προέδρου μας και του ταμία έγινε από κακή πληροφόρηση της λειτουργίας ενός ερασιτεχνικού σωματείου και δεν είναι στοχευμένη και καθοδηγούμενη καλό θα είναι και ενόψει της Γ.Σ. να διευκρινιστεί από τον κ. Παπαδόπουλο.

6. Τέτοιου είδους δηλώσεις δεν βοηθούν την επιδιωκόμενη συνεργασία, την ομόνοια και το καλό κλίμα που πρέπει να υπάρχει ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε τον στόχο της αναγέννησης της ομάδας μας.

7. Υπενθυμίζουμε ότι την τελική έγκριση της συμφωνίας θα την δώσουν τα μέλη της Γ.Σ. αφού απαντηθούν όλα τα ερωτήματα τους από τον ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές όλων των τμημάτων μας, στις διοικούσες επιτροπές μπάσκετ ανδρών, γυναικών και βόλεϊ, στα παιδιά των ακαδημιών και στους γονείς τους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις