«Υπάρχουν μαθηματικές επλίδες»

Ο Ηρακλής μετά το πέρας της 19ης αγωνιστικής της Super League 2 βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, στο -13 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Σάκης Τσιώλης, για την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ Β’ (1-1) και τη συνέχεια της Super League 2 δήλωσε:

«Hταν το καλύτερο παιχνίδι μας στο ΟΑΚΑ. Απολαύσαμε το ποδόσφαιρο. Δεν πήραμε τη νίκη, την οποία κρατούσαμε μέχρι το τέλος και θεωρώ ότι ο νόμος του ποδοσφαίρου μας τιμώρησε. Οπως είπα στους παίκτες μετά τον αγώνα, είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί τους.

Με εκφράζει το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα. Μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ στην αναμέτρηση. Δεν τελειώσαμε με ένα ακόμη γκολ το παιχνίδι, είχαμε διπλάσιες ευκαιρίες από το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό που πετύχαμε τέσσερα γκολ, ενώ είχαμε και σαρωτική υπεροχή στον αγώνα. Σε μια φάση με πέντε παίκτες στην περιοχή εναντίον τριών του Παναθηναϊκού, δεχτήκαμε το γκολ», είπε και αναφέρθηκε στη συνέχεια του Πρωταθλήματος:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να αποδίδουμε το ποδόσφαιρό μας, να κερδίσουμε τα επόμενα ματς και να είναι η ομάδα σε θέση που να την αντιπροσωπεύει, δηλαδή στην πρώτη δυάδα.

Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες και προχωράμε. Εμείς παίζουμε για τον Ηρακλή και θα κοιτάξουμε να έχουμε την απόδοσή μας, όπως με Πανσερραϊκό και ΠΑΟ Β’».

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις