To consortium θέλει “καθαρό” τον Ολυμπιακό Βόλου

Βάσει του ιδιωτικού συμφωνητικού που έχει υπογραφεί μεταξύ της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και του consortium των επενδυτών που θα αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα από την 1η Μαΐου 2023 και μέχρι τις 30.4.2027 (τέσσερα χρόνια), σε περίπτωση που υπάρχουν οφειλές μέχρι και τις 30/4/2023, βαραίνουν αποκλειστικά τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.
Οι υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος που έχουν να κάνουν από την 1η Μαΐου 2023 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα βαραίνουν τη νέα τάξη πραγμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, όπως απορρέει από το άρθρο 15 του ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο σας μεταφέρει αποκλειστικά το goalpost.gr. Συγκεκριμένα, το άρθρο 15 του συμφωνητικού αναφέρει τα εξής:
“Σε περίπτωση που το Σωματείο έχει την υποχρέωση να καταθέσει στην εφορία, στην ΕΠΟ, στη Γ.Γ. αθλητισμού ή σε ασφαλιστικό ταμείο σύμβαση με τους προπονητές, ο εκπρόσωπος είναι ο υπόχρεος να πληρώσει την όποια παρακράτηση, φόρους ή ασφαλιστικές εισφορές που αφορούν την πρόσληψη τους από την 1.5.2023 έως την 30.4.2027.
Το Σωματείο είναι υπόχρεο να αποπληρώσει τυχόν οφειλές που μπορεί να υπάρχουν προς την εφορία, την ΕΠΟ, την Γ. Γ. Αθλητισμού ή τα ασφαλιστικά ταμεία προς ποδοσφαιριστές ή τρίτους έως την 30.4.2023. Οι λογαριασμοί καθώς και η καταβολή και εμπρόθεσμη εξόφληση κάθε είδους παροχών κοινής ωφέλειας, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, ηλεκτρικό ρεύμα (ΔΕΗ), κατανάλωση νερού (ΕΥΔΑΠ), όπως επίσης οποιεσδήποτε άλλες συνδέσεις (ενδεικτικά συνδέσεις τηλεφωνίας- διαδικτύου κ.λ.π.) εισφορές προς τον Δήμο που δημιουργήθηκαν έως την 30.4.3023 βαρύνουν αποκλειστικά το Σωματείο. Το Σωματείο βαρύνεται επίσης με τις πάσης φύσεως δαπάνες, τέλη, φόρους και εισφορές, που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου 1937 ή συναρτώνται με αυτό και δημιουργήθηκαν έως την 30.4.2023 και δεν βαραίνουν κατά οποιονδήποτε τρόπο τον εκπρόσωπο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις