Κούγιας: “Στα τάρταρα ο Ηρακλής τα τελευταία χρόνια – Όραμα θα πρέπει να είναι το γεμάτο Καυτανζόγλειο”

Η απάντηση “ουδέν σχόλιο” του Αλέξη Κούγια, στην ερώτηση αν υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του Ηρακλή, στη συνέντευξή του στο CLASICO του  ΒΟΛΟΣ 98.6 FM, πυροδότησε σενάρια που προκάλεσαν μέχρι και την απάντηση του κ. Ευγενίου.

Ο γνωστός ποινικολόγος με ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει πως ο καπνός έχει και φωτιά και σύντομα αναμένεται να δούμε εξελίξεις.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Αλέξη Κούγια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διακινούνται διάφορες ειδήσεις που με φέρουνως υποψήφιο αγοραστή των μετοχών του ιστορικού Ηρακλέως Θεσσαλονίκης, του οποίου υπήρξα αναπληρωτής πρόεδρος επί μια δεκαετία και πλέον, όταν συγχρόνως ήμουν και αντιπρόεδρος της τότε ΕΠΑΕ, της διοργανώτριας αρχής, η οποία δεν έχει καμία σχέση ούτε με τα πρόσωπα, ούτε με τις προσωπικότητες, ούτε με τις συμπεριφορές που δημοσιοποιούνται σήμερα στη Super League 1, της οποίας υπήρξα μέλος και υποψήφιος πρόεδρος για περισσότερα από 5 χρόνια.

Θα παρακαλέσω όλους όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον του Ηρακλέως Θεσσαλονίκης, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ακόμα και στην πιο μικρή λέξη, την οποία αναφέρουν σε δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Αυτή τη χρονική στιγμή ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης έχει ιδιοκτήτη, τον οποίον όλοι πρέπει να σεβόμεθα, αλλά και αυτός, όταν τοποθετείται δημόσια, θα πρέπει να ακριβολογεί.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δημιουργούμε προβλήματα με τις δημόσιες τοποθετήσεις μας, γιατί ο ταλαιπωρημένος κόσμος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ουδόλως ενδιαφέρεται για κουτσομπολιά και πιθανολογήσεις και το μόνο, το οποίο τον ενδιαφέρει, είναι να ασχοληθούν με τον Ηρακλή άνθρωποι που να έχουν πραγματική δύναμη, να είναι οικονομικά εύρωστοι, να έχουν κοινωνική παρουσία, να έχουν επάγγελμα, να μην είναι άγνωστοι στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, της βορείου Ελλάδος και της ελληνικής επικράτειας, αλλά το κυριότερο, να έχουν βοηθήσει με έργα και με χρήματα είτε τώρα, είτε στο παρελθόν τον ιστορικό Ηρακλή και να μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους όλο αυτό το δυσβάσταχτο οικονομικό και νομικό φορτίο του Ηρακλή, αλλά το κυριότερο από όλα, να έχουν αντιληφθεί τίνος μεγάλου και ιστορικού συλλόγου ηγούνται και έχουν τις τύχες του στα χέρια τους.

Ο ιστορικός Ηρακλής Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, βρίσκεται στα ποδοσφαιρικά τάρταρα προς μεγάλη χαρά των ανταγωνιστών του και πρέπει όλοι όσοι θέλουν να τον δουν εκεί που του αξίζει, να είναι ενωμένοι, να είναι ταπεινοί και να έχουν μόνο ένα όραμα, να ξαναγεμίσει το Καυτανζόγλειο και ο Ηρακλής να κοιτάζει στα μάτια όλους τους μεγάλους ανταγωνιστές του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις