Προς Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου – Η πιθανότερη ημερομηνία

Η περίπτωση του ΟΑΚΑ φαίνεται ότι “καίγεται” ελέω Αυγενάκη και η λύση του Πανθεσσαλικού Σταδίου με τους όρους του Αχιλλέα Μπέου δείχνει μονόδρομος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Αποφασίζει η ΕΕ στις 27/4.

H διοίκηση του ΟΑΚΑ δεν απαντάει στην επιστολή της ΕΠΟ για να της διαθέσει το Ολυμπιακό Στάδιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πίσω από αυτή την κίνηση υπάρχει “δάκτυλος” του υφυπουργού Αθλητισμού.

Το θέμα ωστόσο είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα με την έδρα του τελικού, που έχει περάσει ήδη από “χίλια κύματα”, μετά την αρνητική απάντηση της Κυπριακής Αστυνομίας για το “ΓΣΠ”, αλλά και το… αρχικό “όχι” του Δημάρχου Βόλου για το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις λοιπόν, όλα δείχνουν ότι η λύση… Μπέου γίνεται μονόδρομος για τον τελικό του Κυπέλλου και ταυτόχρονα το Πανθεσσαλικό Στάδιο καθίσταται φαβορί για να φιλοξενήσει τον τελικό για τρίτη φορά την τελευταία επταετία και δεύτερη με φιναλίστ τους δύο Δικεφάλους!

Βέβαια, εφόσον οριστικοποιηθεί αυτό, θα γίνει με τους όρους του Δημάρχου Βόλου, δηλαδή με μαθητές στις κερκίδες και τις ομάδες να παίρνουν από 1.000 εισιτήρια, ενώ προφανώς και η ΕΠΟ θα έχει από την πλευρά της κάποιες προσκλήσεις. Αυτά δηλαδή που είχε θέσει ως όρους πριν λίγες μέρες ο Αχιλλέας Μπέος για να φιλοξενηθεί ο τελικός στον Βόλο, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, οδεύει για τις 24 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη, αφού το Σάββατο 20/5 έχει “καεί” ελέω εκλογών, ενώ το 27/5 δεν το θέλει κανείς από τους δύο προπονητές, μιας και θα έχουν παρέλθει δύο εβδομάδες από τη λήξη του πρωταθλήματος.

Οριστικές αποφάσεις πάντως θα παρθούν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, όπου θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα που θα υπάρχουν.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις