Μιλά με Παναγόπουλο ο Ολυμπιακός Βόλου

Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που απασχολεί αυτή τη στιγμή τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τον Κώστα Παναγόπουλο να εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος τεχνικός έχει έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες της ομάδας και συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας. Συμφωνία δεν έχει επέλθει, αν…

…και υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις προπονητών.
Μόλις κλείσει το θέμα προπονητή, στη συνέχεια θα προχωρήσουν οι κινήσεις με διάφορους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο, καθώς είναι λογικό να έχει άποψη ο προπονητής για τους παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα και μαζί με τη διοικούσα επιτροπή να κάνουν το σχεδιασμό του ρόστερ.
Τις τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα παικτών ότι ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, με τον Κώστα Φλίγκο να βρίσκεται προ των πυλών (έλυσε τη συνεργασία του με τα Τρίκαλα), ενώ έχει γίνει πρόταση τόσο στον Γιώργο Ναουμίδη, όσο και στον Άγγελο Κολημήτρα. Ο πρώτος αγωνίστηκε φέτος με επιτυχία στη Νίκη, ενώ ο δεύτερος ξεκίνησε τη χρονιά στη Νίκη για να παίξει στη συνέχεια στην Καλαμάτα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις