Βλέπουν Άρη στον Βολο στο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά

Σε ρυθμούς πλέι οφ μπαίνει και πάλι ο Βόλος, μετά τη διακοπή που υπήρξε λόγω του Πάσχα. Οι “κυανέρυθροι” θα κληθούν την προσεχή Κυριακή 23 Απριλίου να αντιμετωπίσουν τον Άρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο σε ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να κρίνει πολλά, όσον αφορά την κατάκτηση της 5ης θέσης, που οδηγεί στην Ευρώπη και τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.
Μετά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και την απομάκρυνση από την ομάδα των Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο Βόλος χάνει δύο παίκτες από τους βασικούς της ομάδας, με τον Κώστα Μπράτσο να καλείται να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.
Εκ των πραγμάτων ο Μάτιτς Κότνικ θα πάρει τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Φινλανδός Γιούχα Πίρινεν θα είναι ο αντικαταστάτης του Εσκοβάλ. Από εκεί και πέρα όλοι στην ομάδα φροντίζουν έτσι ώστε να μην επηρεαστεί το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή και ανταγωνιστική στα έξι παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ.
Δεδομένο ότι η προσπάθεια θα γίνει μέχρι τέλους για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τους παίκτες του Βόλου να βλέπουν μπροστά τους μόνο το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις