Κούγιας: «Στόχος του Ηρακλή η έξοδος στην Ευρώπη»

Ο ΠΟΤ Ηρακλής δεν θα αντιμετωπίσει ξανά οικονομικό πρόβλημα σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια.

Στην ΕΡΑ Σπορ και τον Βαγγέλη Ιωάννου μίλησε την Τρίτη (18/04) ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος την Τετάρτη (19/04) θα γνωστοποιήσει την είσοδό του στα διοικητικά του ΠΟΤ Ηρακλή. Όπως επεσήμανε, οι Κυανόλευκοι δεν θ’ αντιμετωπίσουν ξανά οικονομικό πρόβλημα, ενώ τόνισε πως η άνοδος είναι βέβαιη.

Μεταξύ άλλων ο Κούγιας είπε:

«Γυρίζω στο ποδοσφαιρικό σπίτι μου. Έχω τρελαθεί να μετράω πτωχεύσεις του Ηρακλή. Ο Στράτος Ευγενίου είναι ο σωτήρας του Ηρακλή. Έκανε ένα νομικό τρικ το οποίο αγκάλιασε ο κόσμος. Είναι υγιέστατος επιχειρηματίας. Οι τρεις μας, μαζί με τον Τομ Παπαδόπουλο θα ενώσουμε τις προσωπικότητές μας. Ο Τομ έχει δώσει 2.5 εκατ. ευρώ χωρίς να έχει πάρει τίποτα. Αυτός είναι η αιτία που αποφάσισα να αναμειχθώ. Όνειρό μου είναι όταν φύγω από τη ζωή να είμαι στον Ηρακλή και οι τρεις μας να αφήσουμε εποχή. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς δεν τίμησαν ποτέ τον Πέτρο Θεοδωρίδη.

Ο Ηρακλής δεν θα αντιμετωπίσει ξανά οικονομικό πρόβλημα. Θα τα αντιμετωπίσουμε όλα. Θα ξεκινάμε με ταμείο και όχι να ψάχνουμε να βρούμε χρήματα. Η άνοδος είναι βέβαιη. Ο Ηρακλής θα οργανωθεί. Είναι στο Top 6 του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να βρει τον δρόμο του και να διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη. Όχι να στοχεύει στην παραμονή στη Super League ή να είναι στα… Τάρταρα».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις